Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megnéztem A kör című filmet,...

Megnéztem A kör című filmet, és félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon félek! Egyszerűen nem tudom csillapítani. Tudom, hogy nem történhet meg, mert csak egy film... stb. Léci ne azt mondjátok, hogy ne gondoljak rá mert az nem működik. Segítsetek!
2011. júl. 27. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát nemtom.. a körben legalább van olyan, hogy 7 nap az elévülési idő. :D bírd ki addig, aztán már nem kell félned :D
2011. júl. 28. 00:33
 12/15 anonim ***** válasza:

csináld ezeket

[link]

2011. júl. 29. 00:05
 13/15 anonim ***** válasza:
szervezz olyan programot,ami koncetrációt igényel. pl. sakk,társasjáték... kirándulást ne mert egyedül maradsz a gondolataiddal. olvass,pl.
2011. aug. 4. 12:20
 14/15 anonim válasza:
mijen film a kör írtok belöle egy pár durva részletet ?
2012. ápr. 24. 13:39
 15/15 anonim válasza:
Én nem félek tőle.Néztem az eredetinek a bemutatóját vége van nem csörgött a telefon ok ,mi történt? hát meg csörrent a telefon akkorát röhögtem ,jön be anyám felveszi csak a bátyám volt Angliából.én humoros vagyok az ilyen helyzetekbe én így reagálok :)
2013. szept. 29. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!