Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez az érzés? Megnéztem a...

Mi ez az érzés? Megnéztem a Házibuli című filmet és ez az érzés fogott el!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 éves vagyok, ezért gondoltam megnézem a híres Házibuli című filmet. Bár humoros és romantikus hangulatú, de én végig sírtam és szomorkodtam... Ne értsetek félre, tetszett a film, nagyon tetszett... De talán a zene miatt, vagy a hangulata miatt valami elfogott. Kicsit mintha nosztalgiához hasonló érzés lenne. Úgy éreztem, hogy valami elmúlt... Vagy nem is tudom! Kérlek segítsetek, mert bár egyszerre nagyon tetszik a film, de szenvedek is.

Ezt nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=hRsj_Z5x3Xc

Egyszerűen bőgök! :'( Nagyon tetszik ez a zene és ez a sztori, romantika... És a hangulat valami fantasztikus! A ruhák, a viselkedés... Lehet, hogy amiatt búsulok mert nem a megfelelő időben születtem?! Most úgy érzem nem ehhez a generációhoz tartozok. Sokkal szívesebben lettem volna a 80-as években! És az a fiú is nagyon tetszik... Nem is azért mert helyes, hanem a tulajdonságai miatt. Úgy veszem észre ilyen már nincs a mai világban! :"( Szörnyen érzem magam, szörnyen!! Kérlek segítsetek!

13/L

2011. jún. 11. 20:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hagy amikor én kicsi voltam, úgy emlékszem ilyennek láttam a világot! Ha visszaemlékszem a kiskoromra ezt látom... Pedig nem is ilyen volt.
2011. jún. 11. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fog megjönni?
2011. jún. 11. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem is kellemes nosztalgia érzés fog el, amikor meglátom a PAWN régebbi C++ lebutított verziójának változóit, amit én írtam még strtok-os CMD-vel, miközben a ciklusokat ellenőrzöm át a Windows C++ Visual-ban :')
2011. jún. 11. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokszor elöntenek az érzések csak úgy hirtelen. Ebből látszik, hogy érzelmesebb típus vagy. Te jobban átérezheted, ha igazán beleéled magad. Lehet kontrollálni az érzéseket, de ezeket a kontrollálásokat ha nem foglalkozunk vele, minden a felszínre jön , minden érzés amit elfojtottál. Nekem pl úgy van, amit valamelyik válaszoló írt:-D, hogy ha közeleg a menzesz akkor nagyon érzékennyé válok.
2011. jún. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!