Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen egy jó házibuli?

Milyen egy jó házibuli?

Figyelt kérdés

jövőhét Pénteken elutaznak a szüleim és vasárnap jönnek haza és meg engedték hogy csináljak egy bulit.Nekem ez első házibulim lenne és lányokat/fiúkat hívok szóval így vegyesen leszünk. Csak az a problémám van hogy Péntek estétől mit csináljunk Szombat estig..:// Őtletek?:P

13/L

2011. jún. 5. 17:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha ezekre tudnátok nekem válaszolni akkor még majd kérdeznék.
2011. jún. 5. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézzed meg a házibuli című filmeket. I-II. oszt kikupálódsz :D
2011. jún. 5. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:

Láttam már..Abbol nem nagyon tudok ötleteket meríteni :S De azért köszi.

Szóval valaki valami ötlet?:D

2011. jún. 5. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd vigyázz nehogy így járj :D :

[link]

Amúgy ezt a "péntek estétől szombat estig" időintervallumot kicsit hosszúnak érzem egy átlagban 13-14 év körüli társaságnak. Szerintem szombat hajnalra mindenki ki fog dőlni (vagy hazamegy).

2011. jún. 5. 18:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Kb hajnalba mindenki "Ki fog dőlni" de nem megy senkise haza nálunk fognak aludni.Alszunk egy pár órát ugy beszéltük és utána még ugy beszéltük hogy fogunk csinálni valamit.. Csak azt nem tudom mit fogunk péntektől szombatig csinálni...:|
2011. jún. 5. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem olyan, mint a Barátok köztbe:D
2011. jún. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!