Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az eddigi életemnek nem volt...

Az eddigi életemnek nem volt semmi értelme, és már nem is lesz. Semmilyen az egész. Véget vetek az egésznek. Már csak az a kérdés mikor és hogyan?

Figyelt kérdés
Ocsmány vagyok, nálam meg csak ez a világ ocsmányabb...
2011. júl. 25. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szar a világ, szar az élet, szar vagy te magad, és mindenki más is. De csak akkor, hogyha hagyod. Fulladozhatsz a saját önsajnálatodban, pont ettől leszel undorító. Egy gyenge kis senki, aki arra se volt képes, hogy egy kicsit szétnézzen a világban, és ne csak azt keresse, hogy neki mi rossz, hanem esetleg megpróbáljon másokon segíteni. Nyavalyogni könnyű, tenni valamit már nehezebb. Szánalmasak az ilyenek, akik csak arra képesek, hogy öngyilkossággal fenyegetőzzenek. Ha fáj valami, fájjon. Várd meg, amíg elmúlik a fájdalom. Nem kell siettetni, úgysem tudod. Egyszer majd begyógyul a seb, és készenállsz majd arra, hogy újat szerezz. Aztán egy napon nem fájdalmat kapsz, hanem gyógyírt. De ha olyan nyomorult vagy, hogy csak az öngyilkosságra tudsz gondolni, meg sem érdemled a boldogságot! Eszedbe sem jut, hogy küzdj? Akármilyen szar is ez a világ, az emberek nem azért vannak itt, hogy siránkozzanak és megöljék magukat. Élvezd ki az életed. Nem könnyű. Teremts magadnak boldogságot. Te döntöd el, mi a jó és mi a rossz, nincs megírva a nagy könyvben. Azt élvezed, amit csak akarsz. Ha sírsz, akkor azt. Bármi boldoggá tehet, csak elég okosnak kell lenned ahhoz, hogy ráébredj erre.
2011. júl. 26. 16:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Perszepersze, amit írtatok az mind igaz, igen, így kellene viselkednie minden normális embernek. Ha baj van megpróbálni erősnek lenni. De már évek óta ez megy, hullámvasút. Nem e gondoltam a küzdelemre? Dehogynem. Küzdök, régóta. De ez most már csak küszködés. Ördögi kör. Van, hogy hónapokig minden rendben, de aztán összezuhanok. És ez az állapot nem tartható fent már sokáig.

A linkek tényleg jók, és igen, értem a lényeget. Köszönöm. És köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradságot és írt.

Az utolsó kis monológ nagyon tetszik:) Csak keményen. Köszönök minden szót.

Küzdök tovább, de tudom mi lesz a vége. Azt is tudom, hogy még nem most, de majd egyszer biztosan.

2011. júl. 26. 18:34
 13/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 05:38

Köszönöm a lehetőséget, de nem egy dolog/történés miatt gondolkozom úgy, ahogy. Bonyolult.

2011. júl. 26. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
ne légy hülye, az öngyilkossággal nem érsz el semmit!!! Basztat az élet? Basszál ki vele! Csak azért is élvezd! Remélem vmennyit tudtam segíteni! Fel a fejjel :)))
2011. júl. 27. 00:55
 15/16 anonim ***** válasza:
aktuális még? én keresek öngyilkostársakat.
2012. máj. 1. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
vagy társat. egy is elég, csak legalább akkor ne lennék egyedül.
2012. máj. 1. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!