Az eddigi életemnek nem volt semmi értelme, és már nem is lesz. Semmilyen az egész. Véget vetek az egésznek. Már csak az a kérdés mikor és hogyan?
Perszepersze, amit írtatok az mind igaz, igen, így kellene viselkednie minden normális embernek. Ha baj van megpróbálni erősnek lenni. De már évek óta ez megy, hullámvasút. Nem e gondoltam a küzdelemre? Dehogynem. Küzdök, régóta. De ez most már csak küszködés. Ördögi kör. Van, hogy hónapokig minden rendben, de aztán összezuhanok. És ez az állapot nem tartható fent már sokáig.
A linkek tényleg jók, és igen, értem a lényeget. Köszönöm. És köszönöm mindenkinek, aki vette a fáradságot és írt.
Az utolsó kis monológ nagyon tetszik:) Csak keményen. Köszönök minden szót.
Küzdök tovább, de tudom mi lesz a vége. Azt is tudom, hogy még nem most, de majd egyszer biztosan.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:38
Köszönöm a lehetőséget, de nem egy dolog/történés miatt gondolkozom úgy, ahogy. Bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!