Mivel mehetek többre? Most jövőre érettségizek le? Vagy most szeptemberbe mennyek ki az Egyesült Államokba?
Van 1 olyan lehetőségem hogy a barátom szülei Amerikában élnek (New York) Tudnak nekünk ott kint munkát is szerezni(Barátommal mennék). 5 évre mennénk ezalatt megalapoznánk az anyagi gondjainkat(Lakás,Autó,stb..)5 év letelik utána estin elvégezném az utolsó évem. (leérettségiznék)A Barátom most szeptemberben vagy októberben menne. Utána már nem lesz ilyen lehetőségem.
Kérlek segítsetek, mit tegyek?
Bocsi 19 éves vagyok 1 évet kihagytam szakma képzés miatt.
De ez mind1 hány éves vagyok szerintem. Itt én azért kérdeztem ki mások véleményét hogy más(idegen) személy mit tenne a helyemben. Egyéni gondolkozásom szerint jó az ha megvan az érettségi, de a kevés munkalehetőség végett, együtt értek az előttem szólóval "kitörölhetem vele" Igaza van azt kell hogy mondjam azért érettségizzek le hogy 5-10 ezer forinttal több legyen a keresetem? Ugyan már akkor inkább tanulok még 2-3 szakmát 1 éves képzéssel. A szakmunkásokat jobban megfizetik, ez az én egyéni gondolkozásom, ha nincs igazam csak bátran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!