Miért történik ez velem, mia bajom? :'˙ (
http://www.youtube.com/watch?v=2bosouX_d8Y ezt a zenét este szoktam hallani dudolni is szoktam...15 éves vagyok fiúú...
mikor ezt hallgatom szintes sírok és a bérgyilkosság jár az eszembe...ma fociztunk nagyon felidegesítettek és láttam a szemem előt hogy véresre verem a gyereket majd megölöm de ezkb 2 másodperc volt majd ien görcsöt éresztem az egész testemen mintha meg megrándultam...fúra érzés volt...télen bevolt fagyva a tó és gyertyákat égettem ajegen közben ezt a zenét dúdoltam nem bírtam megálni...mostmeg bérgyilkos szakmákat olvastam...csak ha ezt a zenét megszakittyák egyböl elhalványúl...van egy égetés a mellembe is egy keresztet égedtem bele de eztse tudom mért csimáltam..inkább este vagyok íígyy...nem játszok semmien ien játékon..
segitsetek mitöl vanezzz..bocsi hogy hibásan írtam csakremeg a kezem és a hideg ráz megint...és megit jönnek a azok a fúra érzések
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!