Milyen a kedved ma? Én nagyon vidám vagyok, örülök a melegnek, meg a napsütésnek.
Figyelt kérdés
:)2009. ápr. 4. 17:09
1/19 anonim válasza:
én is, ráadásul már két napja csak vigyorgok:) tök jó, hogy ilyen szép idő van
2/19 anonim válasza:
Nekem semleges.
Örülök, hogy jó idő van.
De valahogy mégis szomorú vagyok. :(
3/19 anonim válasza:
Nalunk ma nem volt szep ido, amugy is rossz a hangulatom, veszekedtem a csaladdal . Szoval ez nem volt jo nap:(
4/19 anonim válasza:
borzalmas.
utálom a napsütést.
és túlságosan melegem van.
le lehet pontozni, ugye, mert én nem halelújázok ...
5/19 Fecc válasza:
Elég tré a kedvem:S végigaludtam a délelőttöt,de még a délutánt is.
6/19 anonim válasza:
Nagyon, nagyon szomorú vagyok egy fiú miatt. Egyszerre vagyok dühös és elkeseredett és jelen pillanatban semminek se tudok örülni. :(( (ha jól lennék, szeretném a napocskát)
7/19 anonim válasza:
elégedetlen vagyok.nincs kedvem vékony,nyári ruhákat felvenni mert tök daginak érzem magam...pedig egész télen sportoltam...:-/////szóval unott hangulatban vagyok...:-((((((
8/19 anonim válasza:
Beteg vagyok úgyhogy nagyon rossz.Ráz a hideg de közben melegem is van.Elmennék itthonról, de így betegen nem lehet.
9/19 anonim válasza:
Nekem átlagos, vagyis semleges a kedvem.
Nem vigyorgom mert nincs okom rá, de nem is bõgök, mert arra sincsen.
De az jó ha az emberek boldogak :)
10/19 anonim válasza:
Nekem tökjó lett volna a kedvem, de ma reggelre megfáztam, megjött,és szar a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!