Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veled is az történt, hogy már...

Veled is az történt, hogy már kicsi korodban megmutatkozott a tehetséged, de a szüleid, sőt a tanáraid sem foglalkoztak veled és nem vittek el semmilyen képzésre?

Figyelt kérdés

Később te magadtól megtetted ezt?

Elmentél szakemberhez?

Mi lett belőle, értél el sikereket?

2009. ápr. 4. 14:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is. Kapta a kezet vagy mit, bár semmi értelme, csak a gyerekek kiélik így magukat.
2009. ápr. 5. 10:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem! engem felfedeztek és ki is használták/használják nem egy versenyen értem el kitűnő helyezést és hogy mi ez?leginkább környezet/földrajz de énekversenyeken is kaptam már arany minősítést mesemondó versenyen stb. és szerencsére szüleim mindenben támogattak!na de nem dicsekszek tovább inkább írok valami segítőt is ha nem fedeztek fel akkor érdemes elmenni szakemberhez (olyanhoz aki olyan sportággal vagy mással foglalkozik mint amibe te jó vagy) és a szüleiddel is érdemes megbeszélni és kihangsúlyozni ennek a jó oldalait ha nem egyeznek bele ez után sem akkor csak azt lehet tenni mint az 1 válaszló vagy pingpongos lány :)!
2009. ápr. 5. 17:46
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

"Ne hagyd magad, nagyon sok nehéz dolgon mehettél keresztül!

Én megtettem helyetted a lepontozást....:D

pusz."

"Kedves Kérdező!:)

ez jó volt:)

(első voltam) "

:D ez tényleg dedó, és a kérdésre válaszolva, nem, velem nem történt ilyen. Ha történt volna sem biztos hogy egy internetes oldalon beszélnék róla, hanem inkább én is, úgy mint a rosszindulatú hozzászóló, inkább megpróbálnám csinálni azt amit szeetek, és nem másra kenni mert nem vette észre a tehetségem. /egy kérdésre adott legrövidebb válasz a cselekvés/ Jó volna tudni amúgy hogy miben vagy tehetséges, és mennyi idős vagy.

2009. ápr. 6. 09:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Hagyjuk az egészet, nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni ahelyett, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek)csak pocskondiázza a kérdést is, meg a normális választ is.

Megvan a miértje a kérdésnek.

Miért nem az idióta, semmi értelme kérdéshez írogatjátok a bunkó válaszaitokat?

Bekaphatjátok.:S

2009. ápr. 6. 10:18
 15/21 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező én teljesen megértelek! Én úgy emlékszem, hogy már kiskoromban is elég jól ment a zenélés és a tánc. Nem volt semmilyen hangszerem, de az unokanővérem zongoráján játszottam és asszem jól ment. A szüleim szerintem nem vették észre, mert sose vettek nekem hangszert, nem járattak különórára. Most pedig már hiába mondom nekik, hogy szeretnék zenélni vagy táncolni, hülyeségnek tartják, mert szerintük első dolgom a tanulás. Így úgy érzem h elvesztegetem a tehetségem, mert felnőtt fejjel már nehezebb lenne bármit is megtanulni. De elvileg azt mondják, sohasem késő, szóval ki tudja.
2009. ápr. 6. 18:49
 16/21 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Igen, én is megértelek, velem is ez volt.

Már kicsi koromban imádtam énekelni, de soha senki nem mondta azt, hogy anyuka, be kéne íratni ezt a gyereket ide, vagy oda, a szüleimnek meg maguktól eszükbe sem jutott soha, egyszerű emberek, el voltak foglalva azzal, hogy legyen mit ennünk.

Szerintem iskolába is csak azért járattak, mert muszáj volt...

Na mindegy, nem tudom, hogy te hogy leszel vele, de én óriási hátrányban szenvedek e miatt.

Elvégre nem ülhetek be a 6 évesek közé tapsikolni az ütemet szolfézs órán.

Hangszeren sem tudok játszani, most már egy magánoktatás 4000-5000 ft óránként, valahogy nem futja.

Ja és a rosszindulatú embereknek megjegyezném, hogy van tehetségem az énekléshez, ezt már szakemberek is megmondták.

De ha nem hiszitek, járjatok utána:

http://www.youtube.com/watch?v=mb5YQn4OJyw

2009. ápr. 6. 19:16
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Hello, olvastam a kommenteket és az a véleményem hogy tényleg jó hangod van, amit lehetne képezni, viszont nem is biztos hogy ez a tiéd:) Nekem ez fordult meg a fejemben először, mert ha a tiéd lenne, akkor nem itt tartanál az életben hogy itt kérsz tanácsokat, ilyen hangot azért észrevesznek az emberek és ez nem pénz kérdése, én hangszeren zenélek, a tehetségem is észrevették, de csak 5 év után, utána kezdtem kamarában játszani. A hangodat talán lehet azért nem vették észre, mert annyira akarod hogy jó legyen az éneklés hogy szar lesz: A videót hallgatva csak azt hallottam hogy folyamatosan rezegtetni próbálod ott is ahol nem kéne, de állandóan ez nem is énelkés, és nem akarlak most megbántani, próbálom úgy írni hogy ne hasolítsak az előző oldal kommentjeihez... A hangod olyan, mint a WC papír, jó is meg illatos, meg szép, de csak kitörölhetem benne a seggemet. Azt ajánlom hogy otthon énekelj a kádban és igazából kicsit figyelj oda a hangod hamiságára meg arra hogy könyörgöm NE NYÖGDÉCSELJ ÉNEKLÉS KÖZBEN!!! Olyan mint ha hátulról csinálnának miközben ezt énekelted. Tudom h Christina is így csinálja de ő azért már letett valamit az asztalra és ha tényleg 6an raknák és úgy énekelne, akkro azt is szeretné mindenki. Énekeljél otthon a konyhában vagy akárhol, és ne akarj sztárrá válni mert kifutottál az időből, ráadásul válság is van és pont nem lesz érdekes most semmi ilyesmi. Nyugodjbele abba hogy ez a sorsod. Örülök ha segíteni tudtam, ha kicsit nyersen is fogalmaztam és nem tetszett, de remélemmár nemkeresed a választ a kérdésre. Megkaptad.
2009. ápr. 7. 12:18
 18/21 anonim válasza:
100%
Az utolsó előtti vagyok.. Szerintem ez hülyeség. Ha van tehetsége azt igenis használja ki, márpedig szerintem van a videó alapján. Van akit az nem elégít ki h a konyhában énekel, én is ilyen vagyok, egyszerűen szeretném megmutatni h jó vagyok vmiben. Lehet h hülyeség, de ez van. És az sem igaz, h kifutott az időből, egy csomó énekes felnőttként lett felfedezve. Szóval a lényeg az, h szerintem ne add fel!:)
2009. ápr. 7. 14:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Hello. Én nem azt írtam hogy nincs tehetsége, csak adtam pár tanácsot kicsit Cserus féle stílusban, ez a szakmám. És elmondommi volt a lényege: ha ezek után sértve és bántva érzi magát az illető, akkor nem hisz magában , a hangját sem fogja sosem úgy felhasználni, hogy az másoknak tettszen, és átadható legyen a zene mondanivalója,viszont ha "csakazértis" elkezd vele foglalkozni, akkor lehet belőle valami.Olvassatok utána, Feldmár is beszélt már ilyesmiről, az ilyesfajta inspirációról.
2009. ápr. 8. 15:30
 20/21 anonim válasza:
100%

Sajnos velem is megtörtént már ez.

Nagyon jó rövidtávfutó lehetttem volna.

Az évfolyamon mindig nekem voltak a legjobb idejeim de sajnos se a tanárok se a szüleim nem foglalkoztak vele.

A mai napig bánom hogy így alakult az életem.

2009. ápr. 13. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!