Veled is az történt, hogy már kicsi korodban megmutatkozott a tehetséged, de a szüleid, sőt a tanáraid sem foglalkoztak veled és nem vittek el semmilyen képzésre?
Később te magadtól megtetted ezt?
Elmentél szakemberhez?
Mi lett belőle, értél el sikereket?
"Ne hagyd magad, nagyon sok nehéz dolgon mehettél keresztül!
Én megtettem helyetted a lepontozást....:D
pusz."
"Kedves Kérdező!:)
ez jó volt:)
(első voltam) "
:D ez tényleg dedó, és a kérdésre válaszolva, nem, velem nem történt ilyen. Ha történt volna sem biztos hogy egy internetes oldalon beszélnék róla, hanem inkább én is, úgy mint a rosszindulatú hozzászóló, inkább megpróbálnám csinálni azt amit szeetek, és nem másra kenni mert nem vette észre a tehetségem. /egy kérdésre adott legrövidebb válasz a cselekvés/ Jó volna tudni amúgy hogy miben vagy tehetséges, és mennyi idős vagy.
Hagyjuk az egészet, nem értem miért nem lehet normálisan válaszolni ahelyett, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek)csak pocskondiázza a kérdést is, meg a normális választ is.
Megvan a miértje a kérdésnek.
Miért nem az idióta, semmi értelme kérdéshez írogatjátok a bunkó válaszaitokat?
Bekaphatjátok.:S
Utolsónak:
Igen, én is megértelek, velem is ez volt.
Már kicsi koromban imádtam énekelni, de soha senki nem mondta azt, hogy anyuka, be kéne íratni ezt a gyereket ide, vagy oda, a szüleimnek meg maguktól eszükbe sem jutott soha, egyszerű emberek, el voltak foglalva azzal, hogy legyen mit ennünk.
Szerintem iskolába is csak azért járattak, mert muszáj volt...
Na mindegy, nem tudom, hogy te hogy leszel vele, de én óriási hátrányban szenvedek e miatt.
Elvégre nem ülhetek be a 6 évesek közé tapsikolni az ütemet szolfézs órán.
Hangszeren sem tudok játszani, most már egy magánoktatás 4000-5000 ft óránként, valahogy nem futja.
Ja és a rosszindulatú embereknek megjegyezném, hogy van tehetségem az énekléshez, ezt már szakemberek is megmondták.
De ha nem hiszitek, járjatok utána:
Sajnos velem is megtörtént már ez.
Nagyon jó rövidtávfutó lehetttem volna.
Az évfolyamon mindig nekem voltak a legjobb idejeim de sajnos se a tanárok se a szüleim nem foglalkoztak vele.
A mai napig bánom hogy így alakult az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!