Veled is az történt, hogy már kicsi korodban megmutatkozott a tehetséged, de a szüleid, sőt a tanáraid sem foglalkoztak veled és nem vittek el semmilyen képzésre?
Később te magadtól megtetted ezt?
Elmentél szakemberhez?
Mi lett belőle, értél el sikereket?
Szia!
igen,nálam mondhatjuk,hogy ez volt a helyzet...
én már 10 éve ping-pongozom,de a szüleim ezt sajnos nem értékelik egyáltalán,szerintük fölösleges időpazarlás..
így persze azt sem tudják,hogy az edzőmhöz külön edzésekre járokés persze a versenyek alkalmával mindenki nekem falaz(hol itt vagyok hol ott,hol ide kellett menni,hol oda..)én meg az aranyérmeimet egy mozgó parketta alatt dugdosom..
így 10 év távlatából nekem már vicces:)
ja és sosem felejtem el az edzőmet,mert mindent neki köszönhetek:)
Kedves 2. válaszoló!akkor mi van?az ég világon semmi,mert ugyan mi lenne?hogy miért foglalkoztat?talán azért mert még mindig játszom,és néha fárasztó egy újabb hazugságot kitalálni,de egy percre sem bántam meg:)
és valóban igazad van,talán tényleg rossz családba születtem,de az ember nem választhatja meg a családját...
és hogy értelmetlen lenne?igen,lehet,nem vagy egyedül ezzel a véleménnyel,de én mégis úgy gondolom van miért küzdenem:)
és lásd,lehetsz Te egy bármekkora paraszt,én mégsem foglak lepontozni,és ezért most kapsz tőlem egy zöld kezecskét..
szép napot!!
Kedves Első!
Ne hagyd magad, nagyon sok nehéz dolgon mehettél keresztül!
Én megtettem helyetted a lepontozást....:D
pusz.
Kedves Kérdező!:)
ez jó volt:)
(első voltam)
És akkoor mi van? Előfordul az ilyen, rossz családba születtél. Késő bánat eb gondoat, nem érte miélrt foglalkoztat ez téged, ez csak a múlt. Szerintem ilyen lértelmetlen dolgoknak nem itt a helyük ezen az oldalon..
Késő bánat eb gondolat?:D na ha legközelebb becsüccsensze gy anyaméhbe te is próbálj olyan lyukon kijönni ami egy kosaras családba vezet...
a múlt értelmetlen?
kár, h azon múlik minden... például ha te nem lettél volna feleslegesen bunkó, akkor ezek a hozzászólások nem születtek volna meg..jaj, remélem gondolkodtak sokat, mielőtt világra jöttek..!
Na idefigyelj 2!
Nem vagyok tovább hajlandó olvasni a kötekedős, bunkó válaszaidat, én a normális emberek válaszaira vagyok kíváncsi, nem az ilyen bunkókéra.
Ha nem tűnsz el a francba, akkor meg fogom keresni az oldal szerkesztőjét és megkérni, hogy tiltson le téged.
Te is leírhattad volna a te sztoridat ahelyett, hogy mások életét fikázod.
NE ÍRT TÖBBET!!!!!!!!!
Kedves Kérdező!Sajnálom,hogy nem kapsz értelmes válaszokat a kérdésedre,és hogy a válaszommal elindítottam a beszólásokat a kérdésed kapcsán..
Mindenesetre úgy gondolom,hogy az ember a hozzászólásaival saját magát is minősíti egyben(gondolom tudja az illető,akinek ez szól),de ez az oldal nem gondolom,hogy erre lett kitalálva.
(a pingpongos lány..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!