Miért nem tudok elképzelni magam mellé senkit?
Szerintem is elég kicsi lehet az önbizalmad. Ezért nem hiszed el, hogy bárki is valóban téged választana.
pedig ez így nem jó.
Most gondolj bele. Mindenkinek van párja, vagy előbb utóbb megtalálja. Miért ne adnál magadnak egy esélyt? Lehet, hogy később fogod megbánni a lehetőségeket. Azt lehet a legjobban bánni, ami lehetett volna de nem volt. Sajnos ez nagyon igaz, én is megjártam ezzel sokszor.
De próbálok adni magamnak egy esélyt.
Szerintem még a másik ok az, hogy félsz az újtól.
Ez természetes amúgy, általában mindenki fél. De tudni kell átlépni a határokat.
Az önbizalomhiányod mióta tart? Lehet, hogy gyerekkorodra vezethető vissza. Pl a szülők instabil kapcsolata, vagy csak az egyik szeretett nagyon a másik hanyagolt stb.. Nagyon számít a nevelés, hiszen az a felnőttkorunkra is nagyon kihathat. Én már csak tudom. De a felismerése az, hogy hogyan alakultak ki a dolgok benned mostanra az még jobb, mert ha felismered akkor már nem fogod keresni a kérdést , hogy miért vagyok ilyen? miért pont én? stb..
A felismeréssel leszel tisztában mindennel, néha saját magaddal is.
Mindenkiben van valami szerethető. Benned is. Ne hagyd, hogy ez elvesszen!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!