Vannak olyan emberek, akiknek nincs EGYETLEN barátjuk se?
Rajtam kívül. És most túlzás nélkül.
Népszerű emberekkel sosem tudtam szót érteni, mert azok 99%ban azért közkedveltek, mert pont olyan semlegesek és felszínesek, mint a többiek. Ezért szívesen ismerkednék hasonlóan magányosakkal, mint én... (persze ha akarnak, mert engem még azok se bírnak akiknek én lehetnék az egyetlen, LOL. ahogy Chris mondta: 'ha nem tudnék magamon röhögni, már nem is élnék..')
Én nekem sincs egyetlen barátom se.
Nekem jó ez így. Nem is kell.
Nem keveredek bele dolgokba érzelmileg se.
Minek? Én el vagyok barátok nélkül is.
Csak ismerőseim vannak. Ennyi épp elég nekem.
Ja és én is itthon ülök. De én nem azért mert így akarom.
Azért mert személyes problémám van. (Ne gondolj nagy dologra.)
Igazábol kivel is mennék ki?
Saját magam a legjobb barátom. Nem veszek vele össze soha. Mindenben eggyetértünk. :P
hát pont ez a qrvajó... hogy akiknek meg nincs barátjuk, azok meg "de nem is keelll.." tudjátok, volt idő, hogy én is ezt mondtam. de hogy az mekkora kiba. önámítás és önbecsapás.. hogyne lenne már szükség barátokra.. nem, rosszul mondom: egyetlen igaz barát is elég.
ja, ha magányossal barátkozok már nem lesz az. és? én nem azt akarom hogy magányos legyen mellettem! megmondjam mit akarok? úgysem vesztek vele már semmit, úgyis mindenki utál! valaki olyat akarok, akinek én vagyok az egyetlen!
"valaki olyat akarok, akinek én vagyok az egyetlen!"
Én is ezt szerettem volna mindigis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!