Az öngyilkosság a kiút? Nem bírom! SOS!
az öngyilkosság soha de soha sem megoldás semmire!
a problémák azért jönnek az életedben, hogy megold őket, mert ezek visznek téged előre az életben a kihívások az akadályok. És ha nem adod fel ( márpedig sohasem szabad)akkor meglátod minden apró probléma megoldásával boldogabb, tapasztaltabb és értékesebb ember leszel.
Hidd el ezzel nem vagy egyedül mindenki szokta a padlón érezni magát és már azthiszi nincs kiút..
De egy erős ember mindig feláll megrázza magát és szemben néz az akadályokkal. Ehhez persze lelkierő kell.
A barátokkal kapcsolatban meg nézz magadba és gondolt végig, hogy te minden megtettél-e azért, hogy barátokat szerezz? Biztos van a te környezetedben is egy ember ( a sulin kivül is) aki érdemes a barátságodra, hisz mindenhol vannak csak esetleg néha nehezebb megtalálni őket. Nem szabad néhány próbálkozás után abbahagyni a keresést hanem mint mindenben az életben ebben is kitartónak kell lenni! Hidd el mindenki szokta egyedül érezni magát, de ilyenkor nem szabad egésznap a szobádba kuksolni! És ne felejtsd el, hogy soha desoha nemvagy egyedül, mert mindig lesznek hozzád hasonlók csak keresni kell őket!
Annyi mindent írnék még neked, hogy vissza adjam egy kicsit az elveszett lelkierődet, remélem egy kicsit segítettem.:)
És én nem egy nagyokos vagyok hanem egy másik 15 éves.:D
Mindenjót és tarts ki a végsőkig, mert ha nem akkor soha nem tudhatod meg mennyi szép dolog vár még rád. Mert vár. Ez biztos.
ma 16:49
"...tudok angolul, németül, és franciául anyanyelvi szinten.."
Ez mekkora kamu már, hahaha:D
kérdező!
Képzeld el, hogy nekem középiskolában 3 olyan osztálytársam is volt, akiket konkrétan lesz.rtak a többiek, állandóan kiröhögték őket, de ők k.ssoltak és szó nélkül tűrték ezt 5 éven keresztül...úgy, hogy mellesleg egyik se lett depresszós, vagy akart volna öngyilkos lenni. Mellesleg az első 2 évben nekem sem volt senkim, minden szünetben egyedül voltam, míg mások 10 fős csoportokban közlekedtek a folyisókon, én meg egyedül ültem a teremben, vagy bujkáltam a wC-ben, hogy ne röhögjenek ki. Nekem egyszer sem jutott eszembe, hogy öngyilkos legyek. Nehogy már ilyen tizenéves kis fruskák miatt akard megölni magadat...nem gondolsz arra, hogy milyen jó lesz majd ha kijárod a középiskolát? Hogy azt csinálsz amit akarsz, nem leszel rákényszerülve, hogy egy olyan társaságba járj ahol sz.rul érzed magadat...Nincs mese, ezt a 2-3 évet még ki kell bírnod így vagy úgyesetleg visszamehetsz a régebbi osztályodba).
A megasztárt meg szerintem sürgősen verd ki a fejedből, mert ha már most ilyen állapotban vagy, akkor az csak mégjobban tönkrecs.szi az életedet. Mi lesz ha megint visszautasítanak?? abban meg ne reménykedj, hogy ha bekerülsz akkor elfelejtheted a sulit, mert lehet, hogy kihagysz egy évet, de utána azt be is kell pótolnod, és szerintem ez sokkal rosszabb...
Szerintem ha ilyen érzékeny vagy és hajlamos vagy az öngyilkosságra, nagyon gyorsan felejtsd el ezt a megasztáros dolgot, nem vagy való a médiába, csak szétcseszik az ember életét.
háh! nem hittem volna hogy valaki ennyire egy cipőbe jár velem csak nekem annyi a más hogy az apám mondja hogy bár meg se születtem volna már 10 éves korom óta.és a bátyám egy nagy p*cs amíg van pénzem addig ok amikor nincs látni se akar.Anyám meg már nem komplett minden kis szaron 3órás veszekedést csinál.nagy anyám meg egy tipikus hipochonder már 2éva csak arról dumál hogy milyen beteg. szóval én értem mit beszélsz és hidd el ez csak rosszabb lesz ha nem próbálsz meg legalább 1 barátot össze szedni akivel normálisan gátlás nélkül beszélhetsz. vagy idd le magad az nekem néha bejött:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!