Egy lánybaráttal hogyan találkoztok hogy ne az jöjjön le neki hogy "ez biztos akar valamit tőlem"? 17f
msn en szoktam beszélni vele mert jófej
osztálytársam. nem mintha akarnék vele járni, de meg kell hagyni elég jó csaj,de ez most nem ide tartozik
csak mikor unatkozom végiggondolom hogy találkozhatnék az ismerőseimmel ,azt ő vele még nemtalálkoztam
kicsit uncsi kérdés tudom.
Őőő ezt én sosem tudtam, az gáz, ha nyiltan megmondja az ember? hogy pl:
"figyi, kicsit uncsizok, arra gondoltam lóghatnánk együtt vmelyik nap. elmehetnénk.... mit szólsz?
de egyébként ne értsd félre légyszi, csak mint barátok, úgy gondoltam"
igazából, jah .sztem nem értené fére. tudom h van barátja és ő is tudja hogy én tudom :D
de mégis fura nekem. nah mind1 majd lehet lesz vmi unalmas napom meg napja és majd akk:D
Szia! Szerintem csak simán hívd el, ahogy a többiek is írták, de ezt a "csak barátok vagyunk" szöveget talán kihagyhatod.. ha nekem ezt írják, kicsit kellemetlenül érzem magam miatta. :D Így pedig, hogy van barátja, és ezzel mindketten tisztában vagytok, nem fogja félreérteni, pláne, hogy barátok vagytok. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!