Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néznek le ez ezen az...

Miért néznek le ez ezen az oldalon (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Amikor odaírom valahová hogy 11 éves vagyok, mindenki elkezdi hogy "fiatal vagy", meg ilyenek. Lenéznek a korom miatt, de nem értem, miért. 11 évesek nem használhatják az oldalt? Amíg nem írom oda a korom, addig semmi, de ha már igen, akkor rákezdik. Főleg ha a szerelem, szex főkategóriába írom a randizásba.

Ne gondoljátok hogy fiatal vagyok.

Valaki tudja miért mondják rám ezt?

2011. júl. 16. 14:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De én a randizás alkategóriába írtam, nem a szexualitásba!
2011. júl. 20. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
11 évesen te a randizás témakörbe se sok mindent kereshetnél.. Azt se tudod még mi az a szerelem... A te "randizásaid" inkább a kamaszok témakörbe mehetne..
2011. júl. 20. 14:53
 13/16 Blackmetalmate666 válasza:
Én már csak azt nem értem, hogy egy 11 éves mi a francot keres a szerelem/szex kategóriában?Szánalmas.A következő az lesz, hogy óvodások fognak felregisztrálni szexpartnerkereső oldalakra? :D Ha meg nem tudod a kérdésedre a választ, akkor az azt bizonyítja, hogy milyen éretlen vagy az ilyen témákhoz és, hogy mennyire igazuk van azoknak, akik lenéznek. :D
2015. ápr. 1. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:

11 éves kis szaros vagy :)

persze hogy fiatal vagy, 11 éves vagy, nem 40

sokaknak a gyereke lehetnél

de nem ők néznek le, mert a felnőttek szemében inkább a jajadearanyos kategóriába esel, akik lenéznek a nálad 4-6 évvel idősebbek, mert ők már hozzád képest nagyobbnak érzik így magukat

2015. ápr. 2. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
11 évesen én is voltam szerelmes, azt keresi ott
2015. ápr. 2. 15:21
 16/16 anonim válasza:

NA MIÉRT?Na szerinted mi a szarért?Mert neked 11 évesen a "szerelem,szex" témához annyi a közöd,hogy melyik tinisztár cuki,azért

Vagy ha több,akkor nagy baj van...

2016. jún. 18. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!