Ha valaki bannt kap ezen az oldalon. Milyen bannt kap, ha nem IP-t?
Elsőnek csak süti bant, majd ip-t. Amúgy mindenre van megoldás, csak tudni kell, hogy kell csinálni :)
Ja és csak a barátomtól halottam ezeket :)
Nem tudnak tiltani MAC cím alapján, mivel nem tudják lekérni a MAC címed PHP-vel.
Nick tiltás, IP/Host tiltás.
Mondom, hogy süti alapú az első tiltás... illetve nick de ez alap szerintem.
Vegyük sorra... elsőnek tiltanak, megkapod a sütit ami azt jelzi, hogy tiltva van valaki arról a gépről amit használsz. Ha ilyenkor belépsz másik nickel akkor arról sem fogsz tudni írni mert ott a blokkoló süti. Ha túl nagy balhét csináltál és ott a süti a gépeden akkor még az a nick is automatiksan tiltva lesz amivel beléptél.
Ilyenkor törlöd a sütit (ha téged tiltottak nem öcsédet újraregelsz) mindenki boldog. Ha tovább rajoskodsz megkapod az ip bant, ami már nagyobb szívás, főleg fix-ips szolgáltatóknál. Ilyenkor át kell írni a mac-címet mert ezesetben mindenképp új ip-t is kapsz, törölni a sütiket és megint mehet a buli....
De mint mondtam mindezt csak haveromtól halottam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!