Mit jelent számodra a "barát" fogalom. Mi az hogy barát? Nem értem. :S
Az igaz baráttal ugyan olyan jól érzed magad minden nap. Mindig van miről beszélnetek. Nincs kínos szünet ;) Ha nem találkoztatok akkor 1 hét után is felveszi a telefont hajlani 2-kor ha te hívod és 1 év után is. Nem az együtt töltött idő számít, hanem a minősége. Nem féltékeny a többi barátra. Ha nem hívod hosszabb ideig nem cirkuszol :D
Egy szóval elfogad olyannak, amilyen vagy ÉS TE IS ŐT!!!
A barát: nem ismer meg, ha nem lát huzamosabb ideig, lecserél másra, előfordulhat kínos szünet és még egy csomó minden, de közben azt mondja, hogy barátok vagytok, CSAK...
Szerintem valami ilyesmi.
Kedves Kérdező!
Hány éves vagy?
Én nem értek egyet a 07-14 19:45-össel ("Igazából nincs olyan, hogy az egyik többet szeretne, csak a hülye tini társadalom ezt bemeséli magának és úgy is történik.")
Lehet, hogy igazából csak a barátod, de a tinikben túltengenek a hormonok, így megtörténhet az, hogy azt érzed, többet akarsz tőle.
Szerintem csak egy bizonyos kor után létezik fiú-lány barátság (olyan igazi). Tini korban nem (csak a párod az igaz barátod az ellentétes nemből- már ha jó a kapcsolat).
Minden szerelem BARÁTSÁG is ( megértés, őszinteség)
de
nem minden barátság szerelem.
azaz nem minden barátságból lesz szerelem. Ám minden szerelemnek akkor jó, ha barátság is. ( mindent meg tudnak egymással tartozni)
Barátság annyi: ŐSZINTÉNEK lenni. Bármi van is. Minden körülményeink között.
( képtelen képregény - film, ebben a témában, lány-fiú barátságok )
Ha sikerül tisztáznod magadban a különbséget a barát, a haver, a cimbora és a "span" között, akkor meg fogod érteni!
A barát szerintem is az amit (sajnos) a közhellyel lehet a leginkább pontosan leírni! Én szerencsés embernek mondhatom magam, mert van egy olyan ember, akit barátomnak nevezhetek és természetesen ez fordítva is igaz!
Kívánom neked is, hogy egyszer legyen egy barátod! :)
Talán úgy tudod eldönteni, hogy több-e a kapcsolatotok barátságnál, hogy érzel-e testi, fizikai vonzalmat iránta, szívesen megcsókolnád, vagy simogatnád-e. Ha igen, akkor több, mint barát. Esetleg kis izgalmat érzel, ha találkoztok, vagy beszéltek, pl. erősebben dobog a szived.
Én nem hiszek a fiú - lány barátságban. Az igazából csak haverság. Szerintem a lányok nem értik meg úgy a fiúkat, mint a fiúk egymást.
Az a jó persze, ha valamilyen szinten mégis barátod vagy haverod is a szerelmed. Önzetlenül segít, őszinte, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!