Ha összetalálkoznál pár évvel idősebb önmagaddal az utcán, köszönnél? Mit mondanál/tennél?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:14
1/9 anonim válasza:
Hát én egész biztos. Mégpedig előre.
A kérdés inkább az, hogy én, visszaköszönnék-e magamnak?
Csak remélem, hogy igen!
2/9 anonim válasza:
Meghívnám, hogy üljünk be valahova inni/enni és mesélje el nagyvonalakban, hogy mi fog velem történni. Ne részletesen csak úgy nagyjából.. Biztos sokat segítene (:
3/9 anonim válasza:
Tetszik a kérdés. elbeszélgetnék vele..
csak nem elgondolkodtatott Karinty Találkozás egy fiatalemberrel c. elbeszélése?:)
4/9 anonim válasza:
Elszedném az összes pénzét, ékszerét, óráját! Hiszen az enyém!!
5/9 anonim válasza:
Persze hogy köszönnék! És megkérdezném tőle a múlt heti lottószámokat! :))
6/9 anonim válasza:
Termeszetesen! :D En is beulnek vele egy kavera es megkerdeznem, mi jaratba van erre fele?
7/9 anonim válasza:
Termeszetesen koszonnek es talan annyit kerdeznek,hogy boldog leszek,megeri tovabb elni..
8/9 anonim válasza:
Stanislav Lem Csillagnapló hetedik utazás
mindenkinek ajánlom
9/9 anonim válasza:
Elmennék mellete, elfordulva.
A jövő még titok, de kezmbe a kulcs.
Elméletem szerint a sorsom amgam irányítom, bár néhány fix pont van.
Nem akarom előre tudni!
Szeretném megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!