Ki megyek az erdőbe és úgy élek mint 1 nomád indián, hülyeség?
Pl különböző növények , a megölt medve bőrét, szarvas agancsok stb stb...
jah egyébként 16 /F
Orvvadászat, :D
Saját területen élhetsz csak így, ilyen szar világban élünk, minden túl van szabályozva. ÉS az indiánok nem nomádok. De én is élnék nomádként szívesen.
szerintem is kivitelezhetetlen, hacsak nem rezervátumokba látogatsz, vagy talán még az orosz sztyeppéken van esélyed, esetleg sivatagban. azok nincsenek túlszabályozva
ez van, sok az ember.
de ha jót akarsz a világnak, vadássz emberekre, és áruld a csontjaikat. egy megtermett felnőtt teste 1 hétre elegendő élelmet biztosít. kell hozzá hűtő is.
Szaporodnod is kell.
Amúgy Romániában lehet medvére vadászni, ha akarsz, költözz ki, az egész jó hely, főleg ha bemész a dzsumbujba.:D
Hidd el, nekem is sokszor vannak ilyen gondolataim, hogy fene ebbe a fos világba, én nem kérek belőle, egyedül fogok élni az erdő közepén egy kis faházikóban de.. igen, hülyeség. Ha nem olyan közegben nevelkedtél, nem tudnád megállni a helyed ott kint a "vadonban". És még hogyha most nem is érzed, egy idő után hiányoznának az emberek meg a modern kultúra.
18L
Hol akarsz vadászgatni Mo-n?
és csak egy ágyékkötőt fogsz hordani, vagy mint egy igazi benszülött egy szál p*csben flangálsz majd, tök meztelen, mezítláb?
Amúgy nem hülyeség, sok szerencsét hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!