Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Öngyilkos akarok...

Mit tegyek? Öngyilkos akarok lenni.

Figyelt kérdés
Nem tudom, hol is kezdjem. Rengeteg hülyeséget csináltam részegen, szörnyű bűntudatom van. El sem tudom képzelni, néhány ember mit gondolhat rólam...Barátaim nincsenek, szinte egész nyáron itthon ülök.
2011. júl. 8. 01:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
UTOLSO!ILYENT MEG VICCCBOL SE MONDJ!!!!!
2011. júl. 8. 13:46
 22/29 anonim válasza:
100%
a kérdező rájött, hogy inkább elmegy barátokat szerezni :)
2011. júl. 8. 13:50
 23/29 anonim ***** válasza:
31%
Gyenge aki magát öli meg
2011. júl. 8. 14:49
 24/29 anonim ***** válasza:
ucantrustno1@yahoo.com - ha legalább egy levelező barátot szeretnél!
2011. júl. 8. 17:01
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
az is gyenge aki mások felett ítélkezik....
2011. júl. 8. 17:01
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Lehet de èn nem akarom magam megölni de ez az öngyilkosság hatalmas lett
2011. júl. 8. 17:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Hatalmas divat lett
2011. júl. 9. 21:59
 28/29 anonim ***** válasza:

Azért, mert részeg voltál és sok hülyeséget csináltál, igazán ne legyen bűntudatod. Nincs miért.

Mondtad, hogy más problémáid is vannak. És hogy nincsenek barátaid. És hogy nulla az életed. Ha még most, a válasz elolvasásának pillanatában is így érzed, kérlek, meséld el nekem, mi a baj. kiemc@citromail.hu. Nagyon érdekel az a magányos ember, aki az öngyilkosság gondolatát forgatja a fejében.

2011. júl. 10. 00:18
 29/29 anonim ***** válasza:

Annyira viccesek ezek a hozzászólások hogy "gyenge vagy ha megakarod ölni magad" meg blablabla. Mi nem tudjuk mit követett el szegény ember aki belénk vetetette a bizalmát és tőlünk kért tanácsot. Az egyik előző hozzászólónak igaza van abban, hogy az a gyenge aki mások felett ítélkezik.

Arra hogy nincsenek barátaid tudok ajánlani egy oldalt, ha esetleg szeretnéd csiszolgatni a nyeltudásod, de magyarok is vannak tehát nem kell aggódnod ha esetleg nem érzed magad profinak: [link]

A [link] is egy kiváló oldal ahol új embereket ismerhetsz meg, de járkálj fesztiválokra, koncertekre, bulikra ha felakarod lendíteni a társasági életed. Barátkozz, legyél nyílt mert nem tudhatod milyen lehetőségeket mulasztasz el! És ha szégyenled a részeg tetteidet, akkor egyszerű: ne igyál, vagy tanulj meg mértéket tartani! Sok szerencsét kívánok neked, ha bármi problémád van, nekem írhatsz! :)

2011. júl. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!