Mit tegyek? Öngyilkos akarok lenni.
"Rengeteg hülyeséget csináltam részegen, szörnyű bűntudatom van."
1-2, legrosszabb esetben 3-4 nap alatt elmúlik.
"El sem tudom képzelni, néhány ember mit gondolhat rólam..."
Azt, hogy a Józsinak múltkor kicsit megártott az ital.
"Barátaim nincsenek"
Akkor kik előtt szégyelled magad? Ellentmondásos a szöveged.
"szinte egész nyáron itthon ülök."
Ideje kézbe venned egy zenei, kulturális, sport stb. programfüzetet, és kezdeni valamit magaddal. Ha abban a korban vagy, akkor dolgozhatsz vagy tanulhatsz is valamit.
Komolyan mondom tudod te milyen mérges vagyok az ilyen emberekre. Fel sem tudod fogni!!!!!!!!!!!!! Belegondoltál már abba mit éreznek majd a szüleid, meg akiket hátrahagysz??????? Nem vagy normális!!!
Más örülne annak egészséges, fiatal stb. Gondolkozzál már...hány gyerek küzd kő keményen azért hogy éljen? Hány halálos beteg él le hosszú éveket úgy hogy ott van a feje fölött, hogy bármikor meghalhat.
Papám 96(!!!) éves. Minden nap hálát ad (és mi is), hogy egészséges, ép az elméje is. Minden nap sétál, tornázik, olvas. Nekem az ő példája van előttem.
Szégyelld el maga hogy ilyen megfordult a fejedben. A SZÜLEID ÉLETET ADTAK NEKED, FELNEVELTEK, ÁPOLTAK AMIKOR BETEG VOLTÁL, ILYET TE NEM TEHETSZ VELÜK!!!!!!!
ÉN A HELYEDBEN GYORSAN MEGÖLELNÉM ŐKET ADDIG AMÍG NEM KÉSŐ!!!
Csak a kérdésre válaszolt - a köteles.
De öngyilkosságba menekülni a világ legnagyobb bromsága, gyávaság. Ráadásul ilyen hülyeség miatt, mert részeg voltál. Na, és? Másoknak ezerszer nagyobb gondjaik vannak (engem pl. "utál" a nevelőm, apám le se szr, v tízévesként kezel, hátráltatnak, nehogy költözhessek, de itthon meg minden baj, ha megcsinálom, az úgy nem jó, ha nem csinálom, az a baj).
Részegen sok mindenki csinál/mond fasságokat, de ettől nem utálják meg.
Párszor már leírtam a gyengék kiesnek.
azért akarsz meghalni mert részegen csináltál pár hülyeséget? Szted èn hányat csináltam amikor alkoholmérgegésem és a bátyám vitt haza akkor abban az álapotban megakartam halni minden baromságot összebeszéltem de mostanra màr nem úgy kelek fel, hogy: úristen mit tettem.
de ha megölöd magad akk elismered hogy GYENGE VAGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!