Egyre súlyosabb a depresszióm?
Hát az a helyzet, hogy eddig is voltak hangulatingadozásaim, de egyre keményebbek. Egyre több napig tartanak az egyes hangulatok. Most pl semmi sem érdekel, senkit és semmit nem értékelek és nem szeretek. Már a régi dolgok (filmnézés, rajzolás, zenehallgatás) is untat. Filmekből csak f*s van, nem találok egy értelmes alkotást sem, csak a sok semmitmondó, felületes sz*rt. Jön itt a rengetek 12 évesnek kitalált ultranagy f*szság, az "X-BOX" generáció új filmjei, hát besz*rok. Zenéket már unom, mindet meghallgattam, nincs új, régen voltak slágerek, ma meg lósz*r (nagyon ritkán találni valamiből jót, iszonyatosan sok kereséssel max.) Kajak azt kívánom, hogy fogyatékos legyek, vagy valami mentális recesszió üssön be (már ha ez lehetséges) aztán go valami elmegyógyba :) Semmi kedvem dolgozni, amihez lenne kedvem ahhoz egyszerűen meg kevés vagyok (meg álmodozni is más dolgokról és más amikor az ember megtapasztalja. Mint a rajzolás, csomót törtem magam, hogy jól rajzoljak azt semmi haszna. Nem érzem magam többnek vagy jobb embernek mint ami voltam. Ezt is csak a f*stos tanárok találták ki anno...én meg beszoptam :D)
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!