Egyre súlyosabb a depresszióm?
Hát az a helyzet, hogy eddig is voltak hangulatingadozásaim, de egyre keményebbek. Egyre több napig tartanak az egyes hangulatok. Most pl semmi sem érdekel, senkit és semmit nem értékelek és nem szeretek. Már a régi dolgok (filmnézés, rajzolás, zenehallgatás) is untat. Filmekből csak f*s van, nem találok egy értelmes alkotást sem, csak a sok semmitmondó, felületes sz*rt. Jön itt a rengetek 12 évesnek kitalált ultranagy f*szság, az "X-BOX" generáció új filmjei, hát besz*rok. Zenéket már unom, mindet meghallgattam, nincs új, régen voltak slágerek, ma meg lósz*r (nagyon ritkán találni valamiből jót, iszonyatosan sok kereséssel max.) Kajak azt kívánom, hogy fogyatékos legyek, vagy valami mentális recesszió üssön be (már ha ez lehetséges) aztán go valami elmegyógyba :) Semmi kedvem dolgozni, amihez lenne kedvem ahhoz egyszerűen meg kevés vagyok (meg álmodozni is más dolgokról és más amikor az ember megtapasztalja. Mint a rajzolás, csomót törtem magam, hogy jól rajzoljak azt semmi haszna. Nem érzem magam többnek vagy jobb embernek mint ami voltam. Ezt is csak a f*stos tanárok találták ki anno...én meg beszoptam :D)
Na mindegy.
Hát láttam már bőséggel :D Csak azokat írom amik tetszettek:
Sorozatok: Misfits, Breaking Bad, Lost, Doktor House, Freaks and Geeks
Filmek: Viharsziget, 12 Dühös ember, Az út, A gépész, 1900 legendája, az Elefántember, Cinema Paradiso, Változó szerelem, dugipénz (kajak ez is szép történet :D), A halászkirály legendája (nálam ez alapfilm, kiskoromban láttam -kb 10 évesen- egy éjszaka a TV2 sugározta...) A fiók, Aviátor, Ray, Amadeus, Kapcsolat, meg még írhatnék ide vagy 100 filmet :)
Ember! A depressziódat Te okozod! Unod magad és szeretnéd feltalálni magad, hasznosan eltölteni az idődet?
Akkor válts optimistára!Basszus ird meg minden nap, hogy világfájdalmad van, hogy esetleg még vki kedvet kapjon a dolghoz-.-.szánalom.
Örülj, hogy van hol aludnod, van mit enned mert van aki ezért pedáloz minden nap, míg egyes gyík emberek (pl. Te) unják a fejüket otthon.
(Kapd össze magas és csajozz be.Az kell neked)
Könyv ajánlás: Biblia.
Mondhatod, h egy beteg, vallásos idióta vagyok, de nekem segített. Ha nagyon ráérsz, miért ne tehetnél egy kísérletet...?(nincs veszteni valód)Biztos van legalább 1 a családban.
Nem kell kiolvasni, csak lapozd fel!
te nem vagy véletlenül EMO-s?
Nem xD
Sporolni minek?:D Fárasztó. Értelmetlen. Bár számomra minden az. Itt sokan azt nem fogják fel, hogy nem tudom magam jól érezni, meg már nem is akarom, ennél fogva meg mindennemű cselekvés értelmetlenné válik számomra. Csak egy alapvető példa: sokan a karrierben meg a pénzben látják a jövőt így tehát van motivációjuk. Viszont én pont leszarom a karriert, meg végülis már mindent :D Már csak azt élvezem, ha szenvedek. Lehet, hogy politikus leszek. Azokat sokan basztatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!