Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kellene tennem ahhoz,...

Mit kellene tennem ahhoz, hogy végre valaki figyeljen rám?

Figyelt kérdés

Mindegy mit csinálok, mindenki szrk rám...

Mindegy mit írok ki facen, vagy mondok el valamit másoknak, legyen az rokon vagy barát vagy a saját barátom...szrk rám mindenki jó nagy ívről...

Ha valami bajom van és nem tudom kinek elmondani, kiírtam ide...hogy hátha valaki segít...erre mi van? Minden kis apró hülyeségre jön válasz amiket kis tini pcsák írnak ki akiknek annyi bajuk van, hogy nem tudják éppen kivel bszassák meg magukat... Az én értelmes kérdésemre meg egy válasz se jön...

Mit csináljak, hogy végre valaki figyeljen rám???

Ha kiugrok a kocsi elé még lassan már abban is biztos vagyok, hogy a sofőr se venne észre...

2011. júl. 6. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Vegyél egy kecskét és lovagold meg a Hősök Terén. Haver te leszel a középpontban!!! Én figyelek rád! :P
2011. júl. 6. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:

sztem lány az illető

sztem neked elég jó önbizalomhiányod van.engem az erősít hogy minden a fejedben dől el. nekem vannak olyan ismerősök akik tök jól bele tudnak kerülni a figyelem középpontjában és eléggé hülye fejük van

ennyi. meg kell változnod. figyeld meg hogy aki arc az miért az? nem azért nem figyelnek mert te vagy TE. hanem mert másképp kéne reagálnod egyes szitukban sztem

2011. júl. 6. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Változtass a viselkedésen.Valószínű abban van valami probléma, amit talán Te is tudsz.Lehet rosszul reagálod le a dolgokat, vagy csak nehezen barátkozol (bár a kérdésedből, nem azt szűröm le, hogy visszahúzódó vagy)

Légy kedvesebb,figyelmesebb. Az emberek figyelmet szeretnének,mindenki.No meg elismerést.Ha Te adsz, később kapsz.:D

nem túl bonyolult...

2011. júl. 7. 01:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Na én értek hozzá, hogy legyek mindig a középpontban. Lényeg az, hogy hülyéskedni kell nonstop. Meg csinálni sok hülyeséget, amit amit el kell mesélni még érdekesebben, mint ahogy volt.
2011. júl. 7. 10:41
 5/11 hümi ***** válasza:

állj ki maradért.. a körülötted lévő embereknek, akik nem figyelnek rád ugyanígy mond meg a magadét :D

am azért írják ide, mer máshol nem merik megkérdezni..vagy mert unatkoznak

2011. júl. 7. 15:30
 6/11 Lonelinessandpain ***** válasza:
100%
FOREVER ALONE!!!!!!!!!!
2011. júl. 7. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
grrrrr utoló ez jó volt X'D
2011. júl. 7. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én ötleteim:

1. Lehet, hogy olyasmiket is mondasz, amik

a) nem érdeklik a többieket, mert lényegtelen számukra

b) nem hordoznak információt

c) nem elég értelmesek

És, lehet, hogy túl sokat is beszélsz, ezért bojkottálnak automatikusan.

2. Nem a megfelelő emberek képezik a baráti körödet.

Javaslatok:

1. Válogasd meg, mit mondasz. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.

2. Azokhoz szólj, akiket szerinted érdekelhet, amit mondasz.

Nyugi. Nem kell sokat beszélned, vagy sok barátodnak lenni ahhoz, hogy értékes ember legyél. A megfelelő embereknek a megfelelő pillanatokban mondott megfelelő dolgok (függetlenül az összmennyiségtől) teszik megnyilatkozásaidat általában véve értékessé, és így vívhatsz ki kellő figyelmet akkor, amikor valóban megérdemled vagy valóban szükséged van rá.

Kipróbált módszer, nálam működik. Hallgatag vagyok és kevés barátom van. De jól érzem magam. És azok, akik szeretnek, tényleg szeretnek. És kíváncsiak rám. Próbáld ki Te is.

2011. júl. 7. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
21:39 .a legnehezebb sztem megválogatni a társaságot. én már nem is keresem nagyon a hozzám hasonló embert .mivel rájöttem hogy 1000-ből egy olyan .egy barátommal nagyon jóba vagyok. a többi haverral meg iszogatunk ,nem az én műfajom de legalább jól érzem magam és felszabadultan.
2011. júl. 7. 21:46
 10/11 Lonelinessandpain ***** válasza:
Köszi 19:51! :D
2011. júl. 8. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!