Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszel a pillangóhatásban?

Hiszel a pillangóhatásban?

Figyelt kérdés

A káoszelméletből fakadó feltevés szerint egy pillangó szárnycsapása tornádó erejű széllé erősödhet.

Hiszel abban hogy egy jelentéktelennek tűnő, apró dolog nagy esetleg sorsfordító hatással lehet az életedre?

2011. júl. 5. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek benne, és szerintem ez a dolog napi szinten jelen van mindenki életében. Vegyünk csak egy pofon egyszerű hétköznapi esetet, elindulsz otthonról, de a lakásban hagy valamit, vissza kell menned érte. Emiatt percekkel később kelsz csak útra, az úton egész más emberekkel, forgalmi helyzetekkel találkozol stb... tehát már ez az apró dolog is mindent megváltoztat ami egyébként történne.
2011. júl. 5. 20:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azóta hiszem azt, hogy nem léteznek véletlenek, és minden kis mozzanat összefügg mindennel, amióta 2007-ben visszamentem a lakásba a telefonomért, majd elindulást követően nem sokkal ütköztünk frontálisan egy másik autóval. Lényegében, ha nem hagyom otthon a telót, és nem kell visszamenni érte a lakásba... ennyi... ilyen kis dolgokon múlik minden.
2011. júl. 6. 02:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hello,ne haragudj ha esetleg nem aktuális már ez a kérdés ,de érdekelnek ezzek a dolgok. :) Én hiszek szerintem benne. De ha nem is minden ,de akkor is egykét dolog okkal történik. 16 éves srác vagyok. Kisgyermek koromban az általános iskolában első és másodikos koromban bántottak engem. Megfélemlítettek engem,és egyszer meg is rúgtak engem és emiatt idegileg tönkre mentem és visszahúzódó gyerek lettem egy kis ideig. Majd harmadik osztálytól nyolcadik osztályig még egy kicsit megfélemlítve éreztem magam. De....és itt jőnn az érdekes dolog....megváltoztam,azzal ,hogy kisgyerek koromban bántottak azzal megtanított az élet több leckére és ezzel jobb ember lettem szerintem. Persze már egyszer-kétszer feltettem magamnak a kérdést:Mi lett volna ha kisgyerek koromban fogtam volna egy kést és lemészárolom azokat akik bántottak engem? Vagy ha csupán örökre nyomoréké teszem őket ha levágom a kezüket? Miben változna meg a jelen? Jobb ember lennék? Nem,rosszabb ,mert nem tanulnám meg ,hogy az erőszak nem megoldás semmire,magyarul ha az életemben nem menekültem volna hanem harcoltam volna akkor más ember lennék most.
2012. júl. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!