Hol van a Te örömöd és boldogságod?
Figyelt kérdés
Mi az,ami feltölt, ami esetleg a hobbiddá is válhat.Itt nem párkapcsolatra gondolok elsősorban, hanem arra,amit egyedül csinálsz vagy egyedül ér öröm az életben.2009. márc. 27. 20:02
1/9 anonim válasza:
Az, ami engem feltölt, az az, ha kirándulok az erdőben, hallgatom a természet neszeit és átölelek egy jó öreg fát. Ilyenkor érzem, hogy feltöltődöm energiával és boldog vagyok. Ami még boldogabbá tesz, az, amikor a kiskutyámmal töltök együtt időt, mert érzem az önzetlen szeretetét.
2/9 anonim válasza:
A gyermekeim csillogó szemeit látva!
4/9 anonim válasza:
A könyveimben, és a három kutyámban, a szívemben vannak ők! :)
5/9 anonim válasza:
Kutya nekem is az első helyen. Aztán vannak még: a séta, zene, rejtvényfejtés... Persze ha 'magányos' elfoglaltságot kell írni!
6/9 anonim válasza:
Én az írással tudok feltöltődni (és egyszerre kisülni is). Ha szomorú vagyok, vagy ideges, leülök, és elolvasom, amít írtam. Ezen elröhögöm magam, és vége is a rosszkedvemnek. Írás nélkül pedig nem tudnék meglenni, ez a hobbim, és az egyik mozgatóm is (csak most elég nehézkes két kislány mellett, főleg, hogy a 2. még csak 4 hónapos, de azért megoldom). :) Ezen kívül a motorozás, kirándulás és fotózás az, amiben örömömet lelem - a család mellett természetesen.
7/9 anonim válasza:
Én imádok énekelni.. Bármennyire is vagyok magam alatt, ez mindig feldob (:
Aztán imádok ülni a buszon, úgy hogy nem fázom nincs melegem semmi szal nagy kényelemben :P közben valami jó kis vidám zenét hallgatni, és bámulni ki az ablakon úgy, hogy közben jó idő van és gondolkodni az élet nagy dolgain ^^ Ez is elég boldoggá tesz..
De ebből nehéz hobbit csinálni :D
8/9 anonim válasza:
nekem mindenem a zene. mindig javitja a hangulatom, ha az kell. ha csak együttérzésre vágyom, akkoris zenét hallgatok. mindenem megvan igy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!