Metró. Ti, hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Húú. Engem a hideg is kiráz a metró gondoltától. Az a sok ember aki ott veszítette el az életét. Tragikus. És amikor jön a szerelvény, mindig annyira izgulok, és annyira tartok tőle, hogy elgázol. Pedig nem a peron szélén állok. Mi lehet ez? Mi okozza? És mit tehetnék ellene? (Hülyeséget nem kérek)2009. márc. 27. 14:27
11/17 anonim válasza:
Az autóktól, a vonattól nem félsz? Autóbalesetben sokkal de sokkal több ember halt meg, mint metró által... Amúgy én csak attól félek a metróban, hogy mi van, ha pont akkor kattan el valami idióta fejében valami, és akar belökni a metró elé (amúgy ha lehasalsz a két sín közé, akkor biztonságban vagy), ezért mindig háttal a sínnek állok...
12/17 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Kontrollt. Képzeljétek el, már nem félek a metrótól.
2009. ápr. 6. 18:07
13/17 anonim válasza:
Engem csak a 4-es metró gondolatától ráz ki a hideg.
Szerintem idő kérdése hozzászokni, ha naponta használod, egy idő után megszokod. Kisgyerekkoromban egyszerre féltem tőle és érdekelt, ma már persze nem félek tőle, de még mindig egy kissé furcsa helynek érzek egy metrómegállót (minthogy az is).
14/17 A kérdező kommentje:
ja
2009. ápr. 17. 14:05
15/17 anonim válasza:
Én imádom, és bár régebben paráztam tőle, most már egészen rutinos vagyok :D
16/17 anonim válasza:
Én akkor szorongok egy kicsit, ha hirtelen lefékez az alagút közepén és csak áll és áll... olyankor belegondolok, hogy itt vagyok a föld alatt 15 emelet mélyen egy p.csaszűk vakondjárat kellős közepén:S
17/17 A kérdező kommentje:
az alagútban útközben fékez? a stötétben?
2009. okt. 17. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!