Metró. Ti, hogy vagytok vele?
Semmi extra, sokat metrózok, mivel a 3as metró újpesti végállomásánál lakom. én nem agyalok/agyaltam ilyesmiken.
ha rutinos metrózó vagy, akkor úgy hazsnálod nap mint nap, mint a buszt.
Nekem a szüleim oltották belém a félelmet, hogy nem szabad a biztonsági sáv közelébe se állni, mert majd elsodor az érkező szerelvény szele is, stb.
Szóval én sem szeretem a metrót, és ha lehet, a felszínen közlekedem, pl. a kilátás miatt is. Azt be kell látnom, hogy sokszor viszont gyorsabb, kiszámíthatóbb a metró.
Én szeretem a metrót,Bp-en azzal lehet a leggyorsabban
közlekedni.Érdekes,h a metrótól félsz,busz is elgázolhat.A metró nem tud a sínről kijönni,de a busz felrohanhat a járdára és nem tehetsz semmit.A metróban neked kell vigyáznod és akkor nem lehet baj.Hogy mi okozza nem tudom,de mindenkinek van vmi parája,neked a metró,én meg attól félek,h leszakad a lift amiben vagyok,mégis liftezek,mert nincs humorom a 8.-ra gyalogolni állandóan.
Én is félek a metrótól. Egyszer kiskoromban ( 4-5 évesen) beestem a peron és a szerelvény közé, és épphogy akkor indult el a metró... szerencsére 3 néni segített nekem...
Azután sokáig ki sem mertem szállni a metróból, hanem cipelni kellett:S ettől függetlenül most sem szeretem a metrókat, olyan rossz feelingje van, meg ultrakoszos, meg a föld alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!