Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Metró. Ti, hogy vagytok vele?

Metró. Ti, hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Húú. Engem a hideg is kiráz a metró gondoltától. Az a sok ember aki ott veszítette el az életét. Tragikus. És amikor jön a szerelvény, mindig annyira izgulok, és annyira tartok tőle, hogy elgázol. Pedig nem a peron szélén állok. Mi lehet ez? Mi okozza? És mit tehetnék ellene? (Hülyeséget nem kérek)
2009. márc. 27. 14:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem cikizésből, de nem a Kontroll miatt félsz? Én a film után metróban kicsit üldözési mániás voltam. Most is hátra állok és ha jelez már nem ugrok fel rá. Viszont ami nagyon zavar, hogy nagyon koszos az ülés a kapaszkodó, minden. Pfúj!!!
2009. márc. 27. 14:35
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem. Névre ismerem a filmet, tudom miről szól, de még életembe nem láttam.
2009. márc. 27. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a metrót, a koszos emberek és az árusok zavarnak, meg néha a húgyszag. A Kontroll filmet is szeretem.
2009. márc. 27. 14:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra, sokat metrózok, mivel a 3as metró újpesti végállomásánál lakom. én nem agyalok/agyaltam ilyesmiken.

ha rutinos metrózó vagy, akkor úgy hazsnálod nap mint nap, mint a buszt.

2009. márc. 27. 14:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a hirdetési lapokat osztogató embereket se bírom ott.
2009. márc. 27. 14:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Oké, de miért félek attól hogy elgázol?
2009. márc. 27. 15:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüleim oltották belém a félelmet, hogy nem szabad a biztonsági sáv közelébe se állni, mert majd elsodor az érkező szerelvény szele is, stb.

Szóval én sem szeretem a metrót, és ha lehet, a felszínen közlekedem, pl. a kilátás miatt is. Azt be kell látnom, hogy sokszor viszont gyorsabb, kiszámíthatóbb a metró.

2009. márc. 27. 15:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a metrót,Bp-en azzal lehet a leggyorsabban

közlekedni.Érdekes,h a metrótól félsz,busz is elgázolhat.A metró nem tud a sínről kijönni,de a busz felrohanhat a járdára és nem tehetsz semmit.A metróban neked kell vigyáznod és akkor nem lehet baj.Hogy mi okozza nem tudom,de mindenkinek van vmi parája,neked a metró,én meg attól félek,h leszakad a lift amiben vagyok,mégis liftezek,mert nincs humorom a 8.-ra gyalogolni állandóan.

2009. márc. 27. 15:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kifejezetten attól félek, hogy elgázol, esetleg hogy karambol lesz, mikor utazom rajta... elég sok dokumentumfilmet láttam ilyenekről :) /Katasztrófák nyomában, NGC/. Meg nyomaszt a tudat, hogy a föld alatt vagyok, hogy járatok vannak a földben, mozgólépcsők, állomások, akár mintha vakondok lennénk :) Ebben az nyomaszt, hogy föld van fölöttem, és tonnás vonatok, járművek mennek a fejem felett, még ha nem is látom!
2009. márc. 27. 19:05
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is félek a metrótól. Egyszer kiskoromban ( 4-5 évesen) beestem a peron és a szerelvény közé, és épphogy akkor indult el a metró... szerencsére 3 néni segített nekem...

Azután sokáig ki sem mertem szállni a metróból, hanem cipelni kellett:S ettől függetlenül most sem szeretem a metrókat, olyan rossz feelingje van, meg ultrakoszos, meg a föld alatt van.

2009. márc. 27. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!