Nagyon egyedül érzem magam. Mit tehetnék?
14 éves lány vagyok, és nincs senkim, akivel beszélgethetnék, eljárhatnék ide-oda.
Általában minden ismerősömmel az van, hogy én szívesen meghallgatom őket, adok nekik tanácsot, de ők még csak azt sem kérdezik, hogy vagyok. Nem érdekli őket, hogy mi van velem. Mindenkinek csak addig kellek, amíg van valami problémája, aztán ha az megoldódik, akkor szépen lassan eltolnak maguktól, mert már nem lesz rám szükségük.
Barátnőim nincsenek, egy osztálytársam van, akivel egész jól kijövök, de vele sem annyira, hogy bármit elmondhassak neki, vagy néha napján találkozzunk sulin kívül. Ráadásul a lányokkal sosem jöttem ki túl jól, fiúkkal sokkal jobban megértetem magam. A szüleimmel nem vagyok valami szoros kapcsolatban, szinte nem is tudnak rólam semmit.
14/L
Látom nagyon unatkozol. Gondolom ez is a te kérdésed. Csak a mostanit máshogy fogalmaztad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Tudod, az élet sz@r, de van, akinek ezerszer rosszabb, mint neked. Nem nyavalyogni kéne, hanem kimozdulni, és barátkozni.
Az én szüleim sem tudnak rólam semmit, a zabáltatáson kívül lesz@rják, mi van velem. Ez van.
ha gondolod írhatsz privit..beszélgethetnénk:D
az is előfordulhat h közel lakunk egymáshoz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!