Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon egyedül érzem magam....

Nagyon egyedül érzem magam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és nincs senkim, akivel beszélgethetnék, eljárhatnék ide-oda.

Általában minden ismerősömmel az van, hogy én szívesen meghallgatom őket, adok nekik tanácsot, de ők még csak azt sem kérdezik, hogy vagyok. Nem érdekli őket, hogy mi van velem. Mindenkinek csak addig kellek, amíg van valami problémája, aztán ha az megoldódik, akkor szépen lassan eltolnak maguktól, mert már nem lesz rám szükségük.

Barátnőim nincsenek, egy osztálytársam van, akivel egész jól kijövök, de vele sem annyira, hogy bármit elmondhassak neki, vagy néha napján találkozzunk sulin kívül. Ráadásul a lányokkal sosem jöttem ki túl jól, fiúkkal sokkal jobban megértetem magam. A szüleimmel nem vagyok valami szoros kapcsolatban, szinte nem is tudnak rólam semmit.

14/L

2011. jún. 30. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
keress meg írj privit! néha dumálhatunk :)
2011. jún. 30. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Látom nagyon unatkozol. Gondolom ez is a te kérdésed. Csak a mostanit máshogy fogalmaztad.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. jún. 30. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Köszi h lemásolsz...
2011. jún. 30. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Tudod, az élet sz@r, de van, akinek ezerszer rosszabb, mint neked. Nem nyavalyogni kéne, hanem kimozdulni, és barátkozni.

Az én szüleim sem tudnak rólam semmit, a zabáltatáson kívül lesz@rják, mi van velem. Ez van.

2011. jún. 30. 16:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést nem én írtam, sőt nem is láttam, csak most, hogy belinkelted.
2011. jún. 30. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nyugodtan írhatsz ;)
2011. jún. 30. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:

ha gondolod írhatsz privit..beszélgethetnénk:D

az is előfordulhat h közel lakunk egymáshoz:D

2011. júl. 2. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!