Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mit kezdjek az...

Nem tudom mit kezdjek az életemmel, merre menjek. Kihez forduljak, aki valóban tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Asztrológushoz szeretnék menni, de nincs rá pénzem.

Ki más jöhet még szóba?

2009. márc. 26. 15:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Ienekre ne költs úgyse válik be a jósolgatás hisz aki előre látja akár a maga v más ember sorsát az jóformán nem is halandó ember.

Szimplán csak sok agyalágyult veti a lapokat összevissza.

Nem igaz h nem tudod magad elkezdeni az életed.

2009. márc. 26. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
5%

Az őszinte véleményem?

A társadalomnak semmi szüksége az életképtelen emberekre, csak visszafogják a fejlődést. Szerintem kösd fel magad, mindenkinek jobb lesz.

2009. márc. 26. 16:14
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Pedig a tv-ből vehetnél ötleteket.

Pl a német srác is ezt érezhette, amikor a fejébe vette, hogy lövöldözni kezd.

Csak nem egy iskolát ajánlok, hanem mondjuk:

-cigánytelep

-parlament

-mazsihisz

-valamelyik tv csatorna

De nem muszáj ezekhez ragaszkodni. Tessék kreativnak lenni. :D

2009. márc. 26. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Úr Isten mennyi idióta van!!!! Hogy lehet írni,hogy kösse fel magát? Te mindig tudod,hogy mit kezdj magaddal?

Kedves kérdező! Nem tudom milyen nemű vagy,de a nőiportál.hu oldalon ha regisztrálsz,ott van olyan,hogy szakértők és azon belül pl.:asztrológus. neki írhatsz.

Sok szerencsét!

2009. márc. 26. 16:44
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 2.válaszoló. Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyeknek országa. Te nagyon boldog lehetsz. Kösd föl magad. Mikor fennált a gyanú, hogy anyukámnak súlyos betegsége van, megállt velem a föld, el sem tudtam képzelni hogy hogyan tovább, abban a pillanatban azt sem tudtam hogy fiú vagyok e vagy lány. Látszik, hogy az életedbe nem volt semmi volt semmi gondod b....meg. Ha mocsok rohadt rosszaindulatú volnék azt kívánnám old meg azokat a gondokat amiket én, akkor majd pofázhatsz felkötésről kisfiam addig kuss. Kérdezőnek: asztrológia hazug tudomány, ne menj oda. Ha te nem tudod megoldani a gondjaidat, nem tudja senki. Én hiszek abban hogy segíts magadon isten is megsegít. Olyan nincs, hogy téged a világon semmi nem érdekel. Biztos van ilyen, és indulj abba az irányba !!
2009. márc. 26. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

A 2. hozzászóló vagyok.

Méghogy nekem nem voltak gondjaim? hehehee...18 évesen kezdtem önálló életet, a teljes (!) nulláról. Mit is tudtok Ti az életről :-)

Pontosan az elkényeztetett csírák nem tudtak mit kezdeni az élettel. A kérdező semmiféle gondról nem írt, csak asztrológust emleget, ezt csak én találom szánalmasnak?

Aki a "kösse fel magát"-ot szó szerint vette..az ugorjon a kútba :)

2009. márc. 26. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Ja, 15%-ra értékelték a válaszom...ezek szerint nemcsak én gondolkodom így...
2009. márc. 26. 22:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Meg van az okom rá, hogy nem tudom mihez kezdjek, nem egy lépés vezetett idáig, hanem sok lépés, és sok rossz döntésekkel teli év.

Az asztrológushoz azért akartam, akarok elmenni, mert egy olyan nőtől kaptam a telefonszámot, akinek megjósolták, hogy meg fognak halni a gyerekei és meg is haltak.

Azért talán ilyennel nem viccel az ember, ugye jól gondolom?

A rosszindulatú emberek legyenek kedvesek békén hagyni, van elég belőletek, a többieknek köszönöm a hozzászólást.

2009. márc. 27. 09:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek: Nézd meg a NLC-n Lylia profilját, tőle kérhetsz időpontot, léleklátó és nagyon kedves asszony. De neked kell a végére járnod, hogy merre szeretnél tovább haladni. Vannak mélypontok az életben, de ki lehet mászni belőle kitartással és akarattal. Mihez lenne kedved? Mi az ami érdekel? Milyen életpályát álmodtál meg gyermekkorodban? Mi volt az, ami eltérített ettől? Ezeket a kérdéseket vizsgáld meg!

A 2. válaszolónak üzenem, ilyet nem szabad senkinek sem írni, mert esetleg olyan állapotban találja a levele, hogy megteszi. Akkor ha esetleg tudomást szerez erről, azt hogyan dolgozza fel? Egyetlen dologban igaza van, hogy az elkényeztetett fiatalok, akiknek a fenekük alá toltak a szülei mindent, azok nem tudnak felállni egy olyan helyzetből, amikor kirántják alóluk a talajt. De szerintem a kérdezőnél nem ez a szituáció áll fent, hanem egy rossz élethelyzetben van jelenleg, amiből nem látja a kiutat.

2009. márc. 28. 16:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Tudom mit szeretnék, és van álmom, csak azt nem tudom, hogy hogyan érhetném el.

Úgy érzem fényévekre vagyok attól, hogy valóra válthassam az álmaimat, és fölöslegesen telnek az évek.

Mert ugye dolgozni kell, teljesen mindegy, hogy gyűlölöm, különben éhen hal az ember.

Köszönöm a segítséget, megnézem.

2009. márc. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!