Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lesz még nekem szebb életem?...

Lesz még nekem szebb életem? Olvassátok

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igazság szerint nagyon sok minden nyomja a lelkemet, amit valamilyen módon szeretnék kiadni magamból. Mivel nincs kinek elmondani a bánatomat, itt kiírom magamból, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszi azoknak , akiknek van türelmük végigolvasni.

Szóval...kezdeném azzal, hogy 19 éves lány vagyok, Pest megyében élek. Jelenleg nem járok iskolába, nem is dolgozom. Ami a legjobban bánt az az, hogy nincsenek barátaim. Igazából ez az egész történet akkor kezdődött amikor bekerültem a középiskolába. Egyszerűen nem találtam a helyemet, ide-oda sodródtam egyik bandától a másikig így aztán nem alakult ki barátság senkivel. Az első 2 év szó szerint katasztrófa volt, mégcsak oda sem tudtam menni senkihez(jobban mondva nem mertem), féltem az elutasítástól. Hála istennek a 3.évtől összeszedtem magamat és nagyon sok mindenkivel jóban lettem, de sajnos ez még mindíg nem voltak barátaim, csak úgy elvoltunk az iskolában. Amikor elhívtak valahova nem mentem el, mert azt gondoltam, le se fognak majd sz.rni ott, nem tudok majd miről beszélgetni velük. Amikor mégis elmentem, nagyon rosszul éreztem magam, szinte hozzám se szóltak, egész végig csak piáltak meg cigiztek amit én utálok, így eléggé szorongtam ilyenkor. Ráadásul pasikat is fel akartak szedni, meg versenyeztek, hogy ki smárol több pasival, ekkor szintén kellemetlenül éreztem magam, ez nem az én stílusom, hogy idegeneket lesmárolok....és ilyenkor ott álltam mint egy hülye és néztem, hogy mit csinálnak. Persze az ilyen bulik után rendszerint kikészültem...mindig elhatároztam, hogy többet nem megyek de aztán 1-2 x mégis elmentem, mert nagyon szerettem volna egy kicsit fiatalnak érezni magamat. Aztán persze később mindig rájöttem, hogy ez az egész annyira erőltetett...Félreértés ne essék, én imádok bulizni, hiába voltam csak kb 3-4 x eddig életemben, de imádok táncolni(sokan mondták már, hogy nagyon jól táncolok). Viszont az a baj, hogy nekik nem arról szólt az egész, csak a piálásról, volt, hogy még táncolni sem akartak, akkor meg minek mennek iylen helyre? Piálni máshol is lehet... Na mind 1 szóval ez egy nagy szívfájdalom nekem, hogy nincs legalább egy barátnőm akivel ki tudnék mozdulni, elmenni pl. táncolni.Pár napja is hívtak valahova, de nem mentem el, mert úgyis tudom, hogy mi lesz a vége, elköltöttem volna egy csomó pénzet piára, csak , hogy ne lógjak ki a sorból, meg elszívtam volna egy dobozzal....Másrészt pedig ilyenkor mindenki tök jól felöltözik, kivéve én...

Igazából még ez sem érdekelne, ha lenne legalább 1 barátnőm...De valahogy nem érdeklem az embereket, nem vagyok elég trendi:D.

Még barátom sem volt soha, és szerintem nem is lesz. Legalábbis nehezen tudom elképzelni. Már az lenne a furcsa ha lenne, szerintem engem már így szokott meg mindenki. Egyébként meg senkinek sem tetszem, valószínűleg mert kövér vagyok. Kicsit néha már cikinek érzem ezt az egészet, szerintem az ismerőseim rajtam röhögnek, hogy milyen nyomorék vagyok,hogy nincs "párom":D Szóval lényeg a lényeg, egyedül vagyok, nem kellek senkinek. Néha egész jól elvagyok, abszolút nem foglalkozom a dologgal, néha viszont egyik pillanatról a másikra(általában amikor meglátom mások képeit a közösségi oldalakon) rámtör az a szörnyű érzés, hogy mekkora egy nyomorék vagyok, és, hogy így megy el a fiatalságom.Ilyenkor úgy kell összekaparnom magamat, annyira kikészülök.Néha azzal nyugtatom magam, hogy nem az én hibám, hogy nincs barátom, hanem azért nem tudok közeledni egy fiú felé, mert nem volt egy rendes apám, egy hiteles szülői minta előttem, és ezért nem tudok úgy közeledni senki felé...ez valószínűleg így is van, legalábbis ez az egyik ok. Mostanság abban reménykedem, hogy majd a főiskola(most szeptembertől)....majd ott szerzek barátokat, majd ott lesz egy fiú aki megtetszik stb stb... De addigra még össze kell kapnom magamat, mind külsőleg mind belsőleg.

Még annyit leírnék, hogy apám nem normális, pszichopata, állandóan ordítozik, persze vannak normális pillanatai is, meg én visszadumálok neki, és olyankor meghúzza magát sokszor, de ő ilyen kis semmiségeken kiabál, pl. ha leejt valamit, szóval jelentéktelen dolgokon. Ahelyett, hogy a fontos dolgokkal törődne, a család a csőd szélén áll, és a hülye bizniszei miatt most a házunkat is le kell adnunk...

Azt hiszem ennyi elég, pedig tudnék még mit írni,akár egy egész könyvet. Még egyszer köszi annak aki végigolvasta.

Vélemények?

2011. jún. 25. 21:43
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hmmm...Először is szerintem a kövérséged nem gond.Sok kövér embernek van "társa",aki úgy szereti őt,ahogy van.A szerelem nem feltétlenül azt nézi,hogy ki hogy néz ki.Olyan társaságba ne menj,ahol rosszul érzed magad,és azt a mintát képviselik,amit te egyértelműen nem akarsz.Inkább menj ismerkedni új emberekkel,és találd meg,hogy kik azok akik hozzád hasonlóan szeretnek táncolni,és nem isszák halálra magukat.Ez a "nincs és soha nem is lesz"ez egy nagyon rossz mondat,pont evvel vágod el magadtól a lehetőséget.Igenis lesz.Miért ne lenne?Miért pont neked ne lenne?Az apukáddal való kapcsolatodat fel hozhatod mentségként,az apai minta hatással lehet a párkapcsolatokra,de NEM KELL,hogy meghatározza azokat.Te alakítod a sorsodat.Ne keress indokokat,hogy kinek a hibája.Vedd észre a lehetőségeket,mindig ott vannak,csak sokszor nem látjuk őket.Javasolnám neked az erő című könyvet,nekem segített.Először furcsának tűnhet,de ha elgondolkozol az olvasottakon,baj nem történhet.Apukád felé meg próbálj megnyílni,és kedvesen megértően viszonyulni hozzá,tudom,hogy nehéz de mindkettőtöknek jobb lesz utána.Én legalábbis ezt tenném.
2011. jún. 25. 22:41
 2/13 A kérdező kommentje:
én mindig nyitott voltam felé, de ő mindig ilyen ocsmányul viselkedett velem...mostmár engem sem érdekel. Az a baj, hogy rajtam az ilyen könyvek nem segítenek próbáltam már, nem is egyszer, a Titkot is elkezdtem, az se jött össze, sőt félbe is hagytam mert hülyeségnek tartottam. De volt amit végigolvastam és mégsem változott semmi.
2011. jún. 25. 22:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hozzáfűznék, hogy igen sok kövér embernek van társa, ez tény, csak a fiatalok manapság ez nem jön be szerintem....amit meg is értek, ez az én hibám.
2011. jún. 25. 22:50
 4/13 anonim válasza:
valamit azért változtass,különben a körülmények sem változnak.:) én drukkolok,menni fog.(az előző hozzászóló voltam)
2011. jún. 25. 23:07
 5/13 A kérdező kommentje:
egyet értek. és köszönöm!:)
2011. jún. 25. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Sokszor én is így vagyok a dolgokkal. Én szintén 19/L. remélem lesz még szebb az élet és megtalálom a helyem :(
2011. jún. 25. 23:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy mindkettőnknek sikerül!:)
2011. jún. 25. 23:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna. Bár én megtaláltam az egyedüllétben is a jót, és néha élvezem is de aztán sajnos eszembe jut az, hogy jó lenne egy barát mellém. Nekem 2 barátom van a többiekkel csak úgy elvagyok.

A kövérség szerintem nem probléma. Előbb tegyél rendet magadban, belsőleg értve legelőször.

Én 19 éves vagyok,lány szintén, de én is sok mindenben ugyanígy érzek ahogy Te. Néha minden olyan reménytelennek tűnik.

remélem jobban fogod magad Te is érezni a további életedben:-) De soha ne add fel, mindig van remény;-)!

2011. jún. 26. 21:40
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi a választ, és h bíztatsz.Hát legalább neked van 2 barátod, szerencsés vagy:) nekem 1 is elég lenne..
2011. jún. 27. 13:23
 10/13 anonim ***** válasza:
2-3 nap alatt elmúlik az éhség érzet, utána el lehet kezdeni edzeni, a felrakodott zsírból jön az energia. Szerintem ez a legnagyobb problémád, de Komolyan! Akaraterő a változáshoz, és mindenképp Szélsőséges változás. Ha lefogysz sokkal jobban érzed majd magad. Amennyiben túl sokáig vársz vele, belesüppedsz egy rossz érzésbe,kívánom, hogy ne tedd! Sok sikert!
2011. jún. 29. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!