Mit tegyek, ha a saját korosztályomban nem tudok kiteljesedni, de egy korosabb társaságba pedig nem tudok beilleszkedni?
Vannak barátaim, de nem túl sok. Ráadásul nem is közös társaság, hanem mindenhonnan össze szedtem 1-2 embert.
3 éve nincs barátom se, mert nem vonzódom a velem egykorúakhoz.
Tegnap kint voltam barátnőmmel és két 17-8-9 év körüli fiú leszólított minket. Jól néztek ki, de megszólaltak és fájt. Agygörcsöt kapok a fiatal fiúktól. ÉS ugyan ezen a napon megismerkedtem egy 26-7-8 éves férfival is. És mellette teljesen biztonságban éreztem magam, tudtam vele beszélgetni, érdekelt a véleménye, és sokkal jobban beindult a kémia, mint egy tinédzsernél..
De tök mindegy, hogy barátkozásról vagy pasizásról van szó.
Ezért van az, hogy alig vannak fiú barátaim. Lányoknál másképp van, sok korombeli barátnőm van, de az idősebbekkel is sokkal jobban kijövök. Több a közös érdeklődési köröm.
És az a baj, hogy nem tudok beilleszkedni. Meg egyáltalán nem tudom, hol találhatnék huszonéveseket akik leállnak egy 18 éves lánnyal barátkozni.
Tök mindegy Én itt már bármit mondhatok, mert neked lesz igazad és én csak egy 13 éves pattanásos szemüveges dzsuvás cigány srác vagyok. (Y) Hát egészségedre. Tanácsokat kértem de kb a 4. válasz abból áll, hogy bennem van a hiba és hogy nézek ki hol lakok. Sok segítséget kaptam abból, hogy engem szapultatok. (Y)
"Az az igazi nő a tekintetével hódít, nem a melleivel" -> "Az igazi férfi nem a melleket bámulja hanem a tekintetet!" Szerinted milyen érzés amikor !!garbós!! pólóba ülök a villamoson és 1 csávó rám mászik és mondja a haverjainak 1 cm-re mellőlem "Néé má mekkora dudái vannak" Én meg békességszerető ember vagyok leszállok a villamosról és azért mikor már az ajtónál vagyok letapiz hátulról. Hát takarodjon az ilyen fszfej a fenébe.
Alapból pedig nem olyan társaságot keresek akik felfújt gumibabákra vágynak.
10:18vagyok
szerintem akkor kérdezz meg 100 férfit hogy milyen nők tetszenek neki, de azt fogja mondani a többség hogy fiatal alacsony nagy mellű szőke
nekem inkább úgy tűnik mintha folyton kifogásokat keresnél. meglehet számomra az ilyen beilleszkedősdi sem igazán érthető, egyszerűen olyan társaságot találj ahol jól érzed magad. van egy olyan érzésem is hogy belül még kislány vagy.
de nekem mindegy mit csinálsz, ez egy ilyen helyzet, hogy nem lehet sablonválaszokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!