Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meddig tartott úgy igazán...

Meddig tartott úgy igazán beilleszkedni új suliban?

Figyelt kérdés
Megszokni a társaságot, barátot találni.. Most kezdtem a középsulit, de minden olyan idegen, nem szeretem a változásokat. Sok mindenkivel jóban vagyok, de úgy igazán nagyon senkivel sem. Mondjuk még csak 1 hét telt el, de volt tábor is.
2010. szept. 8. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Az első héten még szólni sem tudsz mindenkihez:) Amúgy szerintem az ember érzi, hogy kik társaságára lesz kíváncsi. Aki mellett ülsz, úgyis őt ismered meg először. Aztán ahogy mindenki megszokta a másikat, már lesz poénkodás, stb. Szerintem 1 hónap.
2010. szept. 8. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk nem volt gólya, tehát pont egy hete ismerjük egymást.

Már most fetrengünk a hülyeségtől. XD

2010. szept. 8. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
fuhh hát volt vagy 2 csaj akivel még 9. előtti nyáron találkoztunk, és mikor elkezdődött a suli akkor csak az egyikükkel beszéltem, de ő elment kb 2 hét után máshova... =/ aztán lassan összebarátkoztam egy lánnyal, utána szép lassan a többiekkel :D és végül kialakult a 4-es csapatunk (: most 11.-re elég stabil :D 17/L
2010. szept. 8. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk még nincs suli(hétfőn lesz)de nagyon félek.új társaság,környezet,barátok,TORNA ÓRA xd...nagyon kemény lesz és én se szeretem a változásokat...de szerencsáre már van egy csomo barátnőm és szümetekbe leszünk vagy 20an szóval ebből a szempontból jó..de szerintem kell egy kis idő pláne nekem mert az ien új környezeteket nem tudom egy haamr meg szokni.pl.5dikbe is nehezen illeszkedtem aztán 6 már jobb volt és 7-8 a legjobb.Szóval akkor max 1 év kellett de remélem most nem kell annyi.bocs a hosszú válaszért de szerintem te hamar meg szokod..
2010. szept. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!