Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol találok mégegy ilyen...

Hol találok mégegy ilyen embert mint én?

Figyelt kérdés

19 Fiú vagyok

Magamról annyit, hogy tulajdonképpen nem érdekelnek mások, úgy gondolom, hogy nagyon jó emberismerő vagyok és ránézésre el tudom dönteni, hogy milyen fajta ember az illető. Külső alapján ítélek és ezen nem is akarok változtatni. egyértelmű, hogy a családom érdekel, de rajtuk kívül csak magammal törődöm. Ha valakivel beszélgetni kezdek azt is önös érdekből teszem. Mindez kifelé nem nyílvánul meg, tehát ha látnál az utcán nem gondolnád, hogy ilyen vagyok, igazából mindenki felé egy kedves énemet mutatom. Nem szeretek komoly lenni szeretek hülyülni és röhögni mindenen, nem törődni semmivel.

Nos a problémám a következő, egyszerűen szükségem lenne egy barátra egy társra aki olyan mint én akivel egyezik az életfelfogáunk, magamon nem akarok változtatn, mert ez vagyok én, nem is akarok más lenni! Csakhogy a problémám, hogy nem akad túl sok ilyen ember... kéne valaki aki érdekel még magamon kívül, egy fiú barát aki benne van minden hülyeségben...barátnő tartásnak nem érzem szükségét jobban szeretem ha a lányok jönnek-mennek...és ugye írtam h engem nem érdekelnek mások, viszont annál jobban szeretném ha sok embert érdekelnék, ha lesnék kb minden léptem...

na most a kérdés, hogy szerintetek hol találok magamnak egy hasonló srácot barátnak mint amilyen én vagyok???

2011. jún. 21. 01:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nos ez teljesen igaz, de azért azt nem mondanám, hogy az egész személyiségem hazugságon alapszik, hiszen akik kicsit jobban ismernek azok tudják, hogy milyen vagyok... de amúgy értem mit mondasz.
2011. jún. 22. 23:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Jaaj és a srác aki teljesen hasonlít rám ! :D

majd lehet, hogy írok, csak GYIKen keresztül nem igazán szeretek ismerkedni, ahol előtte kiöntöttem a lelkem

2011. jún. 22. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:

11:39 vagyok

talán nem az egész, de lényegében egy színjátszós érdekember vagy mások felé, tehát esélytelen

"GYIKen keresztül nem igazán szeretek ismerkedni, ahol előtte kiöntöttem a lelkem"

akkor keress továbbra is ott ahol sokkal kisebb az esélyed(kb lehetetlen).

2011. jún. 23. 08:01
 14/19 A kérdező kommentje:

aha

amúgy meg van az oka, hogy ilyen vagyok. Egész eddigi életemben a családomon kívül mindenki szart rám magasról, a "haverjaim" is mind szarba se vettek. Egyszerű példa h. megbeszéltünk valamit konkrét idöponttal, egész nap várom h. jöjjön de egy kurv@ sms-t nem volt képes küldeni, h bocs mégse.. ez nem egyszer történt... soha senki nem hívott vagy keresett, ha én nem írtam rá a másikra akkor azok se rám... szóval csak azt mondom, hogy mivel régebben is mindenki azt éreztette velem, hogy le vagyok szarva magasról, szerintem nem csoda h. ilyen lettem...

2011. jún. 24. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:

a mentegetőzés csak ront rajta :)

vannak olyanok is akik éheznek, gyerekkorukban katonának állnak, mégsem lesz belőlük kannibál

rajtad áll hogyan veszed a leckéket

nem az a kérdés hogy mi az oka hanem hogy mit tehetsz ellene. és nem is idegenek dolga a lelkiismereted tisztogatása.

2011. jún. 24. 17:23
 16/19 A kérdező kommentje:
mentegetőzik a halál, csak leírtam, hogy mit gondolok...és ahogy már írtam nem akarok változtatni rajta, mert ez vagyok én, nem fogok még magamnak is hazudni...
2011. jún. 24. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:

az jó ha legalább magad nem akarod becsapni, de nekem akkor is mentegetőzésnek tűnik. én abban sem vagyok biztos hogy nem akarnál változni, de mint ahogyan a lelkiismeretedhez, a további dolgaidhoz sincs közöm/közünk.

2011. jún. 25. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, erre a kérdésre összegyűltünk. 17/F, csak én inkább vagyok komoly, mint "hülye".
2011. jún. 25. 18:49
 19/19 anonim válasza:
félig rám is igaz csak én rosszindulatú vagyok és gonosz... de erről nem tehetek így születtem nem tudom elnyomni... :S
2011. jún. 27. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!