Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol találok mégegy ilyen...

Hol találok mégegy ilyen embert mint én?

Figyelt kérdés

19 Fiú vagyok

Magamról annyit, hogy tulajdonképpen nem érdekelnek mások, úgy gondolom, hogy nagyon jó emberismerő vagyok és ránézésre el tudom dönteni, hogy milyen fajta ember az illető. Külső alapján ítélek és ezen nem is akarok változtatni. egyértelmű, hogy a családom érdekel, de rajtuk kívül csak magammal törődöm. Ha valakivel beszélgetni kezdek azt is önös érdekből teszem. Mindez kifelé nem nyílvánul meg, tehát ha látnál az utcán nem gondolnád, hogy ilyen vagyok, igazából mindenki felé egy kedves énemet mutatom. Nem szeretek komoly lenni szeretek hülyülni és röhögni mindenen, nem törődni semmivel.

Nos a problémám a következő, egyszerűen szükségem lenne egy barátra egy társra aki olyan mint én akivel egyezik az életfelfogáunk, magamon nem akarok változtatn, mert ez vagyok én, nem is akarok más lenni! Csakhogy a problémám, hogy nem akad túl sok ilyen ember... kéne valaki aki érdekel még magamon kívül, egy fiú barát aki benne van minden hülyeségben...barátnő tartásnak nem érzem szükségét jobban szeretem ha a lányok jönnek-mennek...és ugye írtam h engem nem érdekelnek mások, viszont annál jobban szeretném ha sok embert érdekelnék, ha lesnék kb minden léptem...

na most a kérdés, hogy szerintetek hol találok magamnak egy hasonló srácot barátnak mint amilyen én vagyok???

2011. jún. 21. 01:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát figy, ha gondolod wowozhatunk együtt, azt meglátjuk.
2011. jún. 21. 02:11
 2/19 A kérdező kommentje:
:DDD mégcsak az kéne
2011. jún. 21. 02:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Akkor milyen gamet szeretsz?
2011. jún. 21. 02:21
 4/19 anonim ***** válasza:

Najo ez nagyon-nagyon para. Szó szerint igaz rám minden, kezdek félni.. :D

"nagyon jó emberismerő vagyok és ránézésre el tudom dönteni, hogy milyen fajta ember az illető"

Ugye? Azt hittem csak nekem van ilyen "adottságom".

Hol laksz? Beszélhetnénk, már csak azért is, mert nagyon kíváncsi lettem arra, hogy hogyan hasonlíthat valaki ennyire rám.. Írj privátot.

"egyszerűen szükségem lenne egy barátra egy társra"

remélem semmi hátsó szándékod nincs.. xP

19/F Még a kor is egyezik.

2011. jún. 21. 03:21
 5/19 anonim válasza:
Ha ha ez rám is igaz, 18/ L :D
2011. jún. 21. 04:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Neked nem barátra van szükséged, aki hozzád hasonló, hanem követőre. Falkavezér személyiség vagy, önző és eltökélt. Egy veled megegyező erős személyiséggel nem tudnál meglenni konfliktusok nélkül, mert mindketten mennétek a saját fejetek után. Neked a jó barát egy olyan papucs lenne, aki tűri a megaláztatásokat, és ezzel egy időben tanulni szeretne tőled. Ezt a szerepet nem vállalom :D 18/F
2011. jún. 21. 06:23
 7/19 anonim ***** válasza:

bármelyik kocsmában vagy diszkóban

hasonlóan gondolom mint az előző

2011. jún. 21. 11:39
 8/19 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen emberek, mint te is rontják a világ összképét..
2011. jún. 21. 20:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsóval
2011. jún. 21. 20:49
 10/19 anonim ***** válasza:

11:39 vagyok

talán sokan nem kedvelnének ha ezt a szemükbe is mondanád, de már az is valami hogy itt őszintén kimondtad.

tekintve hogy az egész személyiséged egy hazugságra épül, sosem fogsz belátni a hasonlóan hazug emberek álarca mögé :)

a következtetést vond le magad...

2011. jún. 22. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!