A lányok/nők valami állatfajtának képzelik a fiúkat/férfiakat?
Figyelt kérdés
Egy csomó olyan kérdés van, ahol nem úgy kérdeznek, hogy valakit meg lehet-e változtatni, vagy meg lehet-e hódítani, hanem egyből egy fiút, vagy férfit, mintha más faj lennénk. Meg egy csomó helyen szó szerint baromnak írnak le minket, akik csak a f@rkuk után mennek.
Mintha csak a srácoknak lennének hibáik!
2009. márc. 23. 15:43
11/13 anonim válasza:
Csak 1-2 egyedet, akik folyton idegelnek :D
Viccet félretéve, azért a férfiak és a nők valamilyen szinten máshogy működnek, ezért kérdezik úgy ahogy. Továbbá a pasik is szokták pics@nak, kurv@nak hívni a csajokat, szóval ez oda-vissza igaz :)
És a pasik egy része igenis a farka után megy, nem mondom, hogy mind, de elég sokan. Ez tény, ezen nincs mit magyarázni :D
12/13 anonim válasza:
dzámomra a barátom olyan mint egy vadállat : D és ő szereti azt h. én úgy gondolom...;]
13/13 anonim válasza:
Minden pasi más és mindenkiben van mit szeretni, legalábbis nekem sokmindenkibe sikerül:D Én pl nem vagyok olyan. Azok gondolkouzak így, akik nem szeretni akarnak valakit, hanem csak azért akarnak bepasizni, mert egyrészt divatból, másrészt meg miért ne? Sajnos, manapság egyre több az ilyen. (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!