A lányok/nők valami állatfajtának képzelik a
fiúkat/férfiakat?
Figyelt kérdés
Egy csomó olyan kérdés van, ahol nem úgy kérdeznek, hogy valakit meg lehet-e változtatni, vagy meg lehet-e hódítani, hanem egyből egy fiút, vagy férfit, mintha más faj lennénk. Meg egy csomó helyen szó szerint baromnak írnak le minket, akik csak a f@rkuk után mennek.
talán meglepő válasz lesz, de valójában a férfiak tekintenek tárgyszerűen nőkre. nemrég bizonyították olyan tudósok, akik az agy működésével foglalkoznak, hogy a férfiaknak, mikor bikinis nőt látnak, az agyuknak az a része lép működésbe, amivel a tárgyakra, élettelen dolgokra is reagálnak.
2009. márc. 23. 15:55
3/13 anonim válasza:
Akinek nem inge...
2009. márc. 23. 16:22
4/13 anonim válasza:
.....ne vegye magára :D:D
2009. márc. 23. 16:37
5/13 anonim válasza:
ez nem jutott eszembe! Köszi,hogy befejezted a mondatot! ;)
2009. márc. 23. 16:41
6/13 anonim válasza:
jól látod a helyzetet xD xD
2009. márc. 23. 17:48
7/13 anonim válasza:
Meglehet h te nem vagy olyan de a fiúk többsége igen.Sok olyan fiút ismerek akik csak azért járnak egy lánnyal,mert nagyok a mellei(a lány meg totál ronda).A lányok többsége szerintem nem járna egy ronda fiúval,csak mert nagy a f@rka.És nem fog érdekelni ha lepontozol,csak mert ez az igazság!
2009. márc. 23. 17:50
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!
Nem szokásom lepontozni, csak, ha nagyon nem helyes, amit írnak. Ezért nem pontoztalak le téged sem.
Azt azért én sem gondoltam, hogy minden férfi tökéletes, én sem vagyok az :D
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 23. 17:55
9/13 anonim válasza:
Minden férfinek más jön be.Teljesen emberfüggő.Ismertem rendes férfit is,de bunkó állatot is.
Nőben is van normális,és van hülye pi**a.
Szerintem ez nem nemtől függ.
Nekem szerencsém volt idáig pasik terén,viszont "igazi" barátnőt még nem sikerült találnom.
(26 éves lány vagyok)
2009. márc. 23. 18:13
10/13 anonim válasza:
Szóval én nem képzelem más állatfajnak a férfiakat.
Inkább úgy mondanám:
Van a rendes,normális fajta ember,és van a rosszindulatú,bunkó...stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!