Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincsenek celjaim, almaim. Mi...

Nincsenek celjaim, almaim. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
25 eves vagyok es miota (2 eve) elvegeztem a fosulit egyszeruen nincsenek almaim. Mintha kiegtem volna. Nem tud semmi igazan erdekelni. Elotte enekeltem, irtam, nyelveket tanultam most pedig....Egyszeruen voltak nagy almaim, hogy lehetek akar szineszno vagy pl. festo vagy barmi. Most semmi celom es szornyu ez az erzes. Nem kezdek bele semmibe, csak telnek a napjaim a semmittevesbe. A munka es az otthon elvegzendo feladatok mellett, szinte semmi mast nem csinalok sajnos. Kerem kimeljenek azon valaszadok, akik velemenyuk szerint "kikerult a gyerek az eletbe es nem tudja feldolgozni". Mert kb. 15 eves korom ota dolgoznom kellett, mivel a szuleim, nem igazan tudtak anyagilag tamogatni, igy tisztaban vagyok a munka es a penz ertekevel.
2011. jún. 18. 03:49
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Egyetlen területet kell rendbe tenned az életedben jelenleg, mivel minden életkornak megvannak a maga feladatai.Vedd a hétéves ciklusokat.Most a harmadik szakaszban vagy.Ez a szexualitás, a párválasztás és a családalapítás szakasza.(A következő már az utódok felnevelése lesz.)Energiáidat ebbe az irányba tereld, akkor helyükre kerülnek a dolgok.Lélekfejlődés szempontjából mindig az adott ciklus követelményeinek kell eleget tenni, másképp stagnálás áll be és ez okozza a céltalanság érzetét.Lehető legjobbakat kívánom neked!
2011. jún. 18. 05:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

először is az előzőnek: ha 7 éves ciklusról beszélünk, akkor nem a 4. szakaszban kellene lennie?

szerintem tanulj ki valami szakmát vagy csinálj valamit , amitől valamiféle új ingereket kapsz . például szerezd meg a jogosítványt , ha még nincs. szerintem új élményekre van szükséged , amilyenbe még nem volt részed, olyanokra , amik inspirálnak. Javíts az életeden. Én is voltam úgy mint te. amíg suliba jártam, úgy éreztem, hogy még képlékeny az életem, és bármilyen irányba mehetek tovább, bármerre terelhetem az életemet , úgy, hogy jó legyen . suli után elmentem dolgozni, és rájöttem, hogy ez lesz utána az élet . ennyi. egy ideig én is kiégettnek éreztem magam. Új melóm lett, de akkor sem volt jobb. a szakmámban dolgoztam, szakács voltam. egyik nyáron elmentünk haverokkal egy 7 re nyaralni. és olyan jól éreztem magam, hogy felmondtam a melóhelyemen és még 3 napot a balcsin nyaraltam. ezután munkanélküli lettem, de ilyen nyelvtanfolyamra jártam. utána elmentem egy faüzembe dolgozni, ami más volt , mint egy étteremben dolgozni. rájöttem, az volt a baj, hogy olyan dolgot csináltam, amit útáltam. a változástól jobb lett a közérzetem és újra lettek céljaim. remélem tudtam segíteni 23/f

2011. jún. 18. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az érzést.

Valahogy meg kell próbálni új dolgokat keresni (vagy az élet fogja hozni), biztos, hogy lesz egy esetleg több olyan is ami tetszik, megragad és végül benne maradsz.

Egy új irányt kell keresned, hiszen le kell, hogy zárj egy szakaszt az életedben, néhány régi ismerőstől is meg kell válnod, mert ezek visszahúzhatnak és ugyanott leszel, mint most. Kilátástalanul, cél nélkül.

2011. jún. 19. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem az egyetem vette el az összes álmom, vágyam, célom...

ismerős az érzés.

A legjobb, ha elkezdesz társaságba járni, és felidézed, mi az amit régen csinálni szerettél volna, de sose tette: mondjuk tanulj nyelvet, szakmát, vagy csak sportolj.

a lényeg hogy új élményeid legyenek.

Én pl elkezdtem szakmát tanulni, és nagyon bejött a dolog. Helyre teszi az önbizalmat is a siker, és új célokat ad.

2011. júl. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!