Nincsenek celjaim, almaim. Mi lehet ennek az oka?
először is az előzőnek: ha 7 éves ciklusról beszélünk, akkor nem a 4. szakaszban kellene lennie?
szerintem tanulj ki valami szakmát vagy csinálj valamit , amitől valamiféle új ingereket kapsz . például szerezd meg a jogosítványt , ha még nincs. szerintem új élményekre van szükséged , amilyenbe még nem volt részed, olyanokra , amik inspirálnak. Javíts az életeden. Én is voltam úgy mint te. amíg suliba jártam, úgy éreztem, hogy még képlékeny az életem, és bármilyen irányba mehetek tovább, bármerre terelhetem az életemet , úgy, hogy jó legyen . suli után elmentem dolgozni, és rájöttem, hogy ez lesz utána az élet . ennyi. egy ideig én is kiégettnek éreztem magam. Új melóm lett, de akkor sem volt jobb. a szakmámban dolgoztam, szakács voltam. egyik nyáron elmentünk haverokkal egy 7 re nyaralni. és olyan jól éreztem magam, hogy felmondtam a melóhelyemen és még 3 napot a balcsin nyaraltam. ezután munkanélküli lettem, de ilyen nyelvtanfolyamra jártam. utána elmentem egy faüzembe dolgozni, ami más volt , mint egy étteremben dolgozni. rájöttem, az volt a baj, hogy olyan dolgot csináltam, amit útáltam. a változástól jobb lett a közérzetem és újra lettek céljaim. remélem tudtam segíteni 23/f
Ismerem az érzést.
Valahogy meg kell próbálni új dolgokat keresni (vagy az élet fogja hozni), biztos, hogy lesz egy esetleg több olyan is ami tetszik, megragad és végül benne maradsz.
Egy új irányt kell keresned, hiszen le kell, hogy zárj egy szakaszt az életedben, néhány régi ismerőstől is meg kell válnod, mert ezek visszahúzhatnak és ugyanott leszel, mint most. Kilátástalanul, cél nélkül.
nekem az egyetem vette el az összes álmom, vágyam, célom...
ismerős az érzés.
A legjobb, ha elkezdesz társaságba járni, és felidézed, mi az amit régen csinálni szerettél volna, de sose tette: mondjuk tanulj nyelvet, szakmát, vagy csak sportolj.
a lényeg hogy új élményeid legyenek.
Én pl elkezdtem szakmát tanulni, és nagyon bejött a dolog. Helyre teszi az önbizalmat is a siker, és új célokat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!