Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez már a durván antiszociális...

Ez már a durván antiszociális kategória, ami feltétlen segítségre szorul, vagy csak én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiskoromban még teljesen normálisnak mondható SZOCIÁLIS életet éltem, részt vettem a közösségi életben, IRL is beszélgettem az emberekkel, szerettem őket. Jó pár éve azonban már ott vagyok, hogy rühellem őket, szinte senkivel sem állok szóba - nőnemű egyedekkel nem is váltottam egy szót se már közel 4 éve, és lassan odajutok, hogy beugrok egy vonat elé és véget vetek mindennek. Komoly trauma nem történt az életemben, semmi drasztikus változás nem volt, csupán azt veszem észre már hónapok óta, hogy senkim nincs, minden embert rühellek, 1 percet sem bírok kellemesen eltölteni köztük és nagyon lassan táguló, folyamatos ürességet érzek; és mindez csak egyre fokozódik, nem tudom, hol fog megállni.

Szerintetek mit tehetek ez ellen? Talán csak szimplán túldramatizálom az egészet? Vagy valóban pszichológus segítségére szorulok, mert annyira komoly a probléma? (nincs sok kedvem ahhoz, hogy dilidokihoz menjek, erőm meg még kevesebb, ezért légyszíves ne gyertek ezzel)

2011. jún. 17. 22:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#3-mas, köszönöm!!!

Engem mindig leugatnak, mikor próbálom elmagyarázni ,h az antiszoc. nem azt jelenti, amire ők gondolnak. :/

2012. jún. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!