Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mit mondanak olyan emberek akik nem ismernek. Mert egy idegen objektíven megtudja mondani hogy szép vagyok vagy nem vagyok szép vagy milyen vagyok... A barátok, család mind elfogult. Azt mondják szép vagyok, jól nézek ki de ebben én nem vagyok olyan biztos. Csak szeretném megtudni ki mit gondol a pofázmányomról. :D

A képet természetes nem itt rögtön publikálom. Annyira nem vagyok hülye. XD Nem kéne, hogy felismerjen valaki.

Szóval ha írtok rám egy privát üzenetben, e-mailben elküldök pár fotót. Az üzenet tartalmazza a teljes neveteket és korotokat. (Nehogy valami ismerősöm legyél :D)

2011. jún. 17. 18:49
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Inkább azért írtam ki, mert bizonytalan vagyok magammal kapcsolatban.
2011. jún. 20. 12:23
 22/38 anonim ***** válasza:

semmi értelme ennek a kérdésnek, mert

1.ez nem kérdés hanem csevegés. olyan embereket keresel akik visszhangozzák a véleményed

ha a szeretteid hazudnak neked, nem a szeretteid. és ugyanúgy hazudhat egy idegen is "kedvességből"

2.a szépség relatív,semmi értelme állandóan másoknak tetszelegni - szerintem

3. tót józsi vagyok 45 éves küggyéképet

2011. jún. 21. 11:13
 23/38 anonim ***** válasza:

előző vagyok

végigolvasva mégbiztosabb hogy csak bókokat vársz.

hátha felszed innen az egyik nyárcsolgató tini, hazudozik neked hogy megdugjon aztán otthagy. elvégre úgyis erre vársz.

ez nem is lenne probléma, csak általában ezek a lányok fene okosnak/szépnek/fontosnak hiszik magukat, miután kihasználták őket...

inkább művelődj még, sportolj, és ha már csillapodott az egód éhsége, akkor kezdj párkapcsolatba

kislány vagy még

2011. jún. 21. 11:19
 24/38 A kérdező kommentje:

"1.ez nem kérdés hanem csevegés. olyan embereket keresel akik visszhangozzák a véleményed

ha a szeretteid hazudnak neked, nem a szeretteid. és ugyanúgy hazudhat egy idegen is "kedvességből" "

Az igaz hogy egy idegen is mondhat olyan véleményt ami nem igaz. Nem akar megbántani. De vannak olyanok is akik tényleg képesek megmondani a tutit. De basszus, én nem azt akarom hallani, hogy "jaj de szép vagy", éppen ellenkezőjére számítok. Egyszerűen csak nem hiszem el hogy szép vagyok. Egyáltalán nem így gondolom. Komolyan mondom inkább annak örülnék, ha lenne egóm...

"hátha felszed innen az egyik nyárcsolgató tini, hazudozik neked hogy megdugjon aztán otthagy. elvégre úgyis erre vársz.

ez nem is lenne probléma, csak általában ezek a lányok fene okosnak/szépnek/fontosnak hiszik magukat, miután kihasználták őket..."

Úristen.. Neked mi bajod?? Azt se tudod ki vagyok, mi vagyok! Vár a f*szom arra, hogy megdugjanak... Nem tartozok ebbe a kategóriába. Fene okosnak hiszed magad...

2011. jún. 21. 13:28
 25/38 anonim ***** válasza:

11:13 vagyok

akkor döntsd el hogy kinek a véleményére adsz, a sajátodéra vagy másokéra, mert ha másokéhoz akarsz igazodni akkor legalább olyat keress aki megmondja a tutit. a többieket meg felejtsd el.

de mindettől függetlenül értelmetlen az indíttatás is. ha szép vagy xynak ha nem, akkor mi van?

persze mindengyik ezt mondja hogy ő nem olyan, közben meg elvárja a bókokat, idegenekkel smárolgat...

ha nem vagy egós akkor miért foglal le téged ennyire a külsőd?

2011. jún. 21. 14:09
 26/38 anonim ***** válasza:
Szia, küldj nekem is teljes alakos (nem pozolos) képet, és Johnny Sama megmondja a véleményét. :D
2011. jún. 21. 17:52
 27/38 anonim ***** válasza:
még nekem se küldött :S
2011. jún. 21. 18:10
 28/38 A kérdező kommentje:

"de mindettől függetlenül értelmetlen az indíttatás is. ha szép vagy xynak ha nem, akkor mi van?"

Akkor az van, hogy megtudtam hogy egy idegennek mi a véleménye a pofámról. Ennyi. Ebben ne keress logikát. Mondhat rosszat, mondhat jót, pont nem azt várom hogy agyonra dicsérjenek. Csak más embert, aki megmondaná a tutit, nem ismerek. Ezért folyamodtam hirtelen ötlettől vezérelve ehhez az oldalhoz. Csak mert épp ezt láttam a legjobb megoldásnak.

"persze mindengyik ezt mondja hogy ő nem olyan, közben meg elvárja a bókokat, idegenekkel smárolgat...

ha nem vagy egós akkor miért foglal le téged ennyire a külsőd?"

Én rohadtul nem várom el a bókokat az emberektől. Miután válaszolt egy két ember a kérdésemre, nem kaptam egy bókot se. Csak annyit hogy nincs veled baj, nem értem miért aggódsz. és össze dől a világ? Nem. (Ez az idegenekkel smárolgatós rész mégis hogy jön ide? Nem értem mi a fene bajod van)

Hogy miért foglal le ennyire a külsőm? Nem tudom. Egyszerűen nem rég jött ez hogy mostanában túl sokat foglalkozok magammal és azzal más mit gondol rólam. Ez nem jó, tudom. De már kezdek megőrülni... A fenébe is... nem tudom hogy ezt lehet e fogni a kamaszkorra, de én ennek tulajdonítom. remélem hamar kinövöm ezt.

Ja és azt hozzá teszem, hogyha önbizalomhiányom van hogy lennék egós? Ez kizárja a kettőt.

2011. jún. 21. 21:20
 29/38 anonim ***** válasza:

Most mi bajotok van? Csak véleményekre kíváncsi én láttam a képeit és nem épp egy nyálas nyafka, aki meg akarja dugatni magát. Nem beképzelt és egyáltalán nem bókokra vár. Én megmondtam a véleményemet. Semmi többet, mert szüksége volt az építő jellegű kritikára.

17/l

2011. jún. 21. 22:50
 30/38 anonim ***** válasza:

11:13 vagyok

"Hogy miért foglal le ennyire a külsőm? Nem tudom. Egyszerűen nem rég jött ez hogy mostanában túl sokat foglalkozok magammal és azzal más mit gondol rólam. Ez nem jó, tudom. De már kezdek megőrülni... A fenébe is... nem tudom hogy ezt lehet e fogni a kamaszkorra, de én ennek tulajdonítom. remélem hamar kinövöm ezt.

Ja és azt hozzá teszem, hogyha önbizalomhiányom van hogy lennék egós? Ez kizárja a kettőt."

ellenkezőleg. a legtöbb önbizalomhiányos ember foglalkozik magával a legtöbbet, állandóan bizonygatni akar és mások véleményéhez igazítja a személyiségét. igen talán kamaszkori dolog, csak elég unalmas, amikor mindenki azért nyavajog hogy szebb akar lenni, mert beleverik a fejükbe hogy a külső nélkül már nem is lehet érvényesülni. gyakorlatilag rbncokat nevelnek ki már a kislányokból is, utána meg azok csodálkoznak ha félresiklik az életük.

ha szép akarsz lenni másoknak, elmehetsz plasztikai műtétekre meg kiló festékkel átalakítanak, és akkor majd minden 2. pasi meg akar dugni téged. nagyon hiányzik?

2011. jún. 22. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!