Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?

Szerintetek hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mit mondanak olyan emberek akik nem ismernek. Mert egy idegen objektíven megtudja mondani hogy szép vagyok vagy nem vagyok szép vagy milyen vagyok... A barátok, család mind elfogult. Azt mondják szép vagyok, jól nézek ki de ebben én nem vagyok olyan biztos. Csak szeretném megtudni ki mit gondol a pofázmányomról. :D

A képet természetes nem itt rögtön publikálom. Annyira nem vagyok hülye. XD Nem kéne, hogy felismerjen valaki.

Szóval ha írtok rám egy privát üzenetben, e-mailben elküldök pár fotót. Az üzenet tartalmazza a teljes neveteket és korotokat. (Nehogy valami ismerősöm legyél :D)

2011. jún. 17. 18:49
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Hát az e-mail benne van. De akkor sehogy sem lehet megoldani. Mert ha én küldök neked privátot, akkor csak akkor tudok képet küldeni, ha visszaírsz. Az e-mail ott is ugyan úgy benne van. Hát ez tényleg nem nyert. :D
2011. jún. 17. 20:58
 12/38 anonim ***** válasza:
én viszont írtam
2011. jún. 17. 20:59
 13/38 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem :D:D

én azt hittem, hogy feltetted vmi képfeltöltőre és a linket küldöd el annak aki ír, de ezek szerint máshogy gondoltam :D

Hát akkor mind1 :D jó éjszakát :D

amúgy hány éves vagy?

2011. jún. 17. 21:21
 14/38 A kérdező kommentje:
16 vagyok. Jó éjszakát! :D
2011. jún. 17. 21:28
 15/38 A kérdező kommentje:
De most komolyan ilyen hatalmas probléma, ha meglátom az e-mail címedet? Azt képzeled zaklatni foglak? :D
2011. jún. 17. 21:32
 16/38 anonim ***** válasza:

:DDDD

Hát lehet még átgondolom :D alszok rá egyet :D

2011. jún. 18. 00:17
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, hogy hogy nézel ki, de szerintem az összes pattanásos, csorgónyálú, magát felnőttként aposztrofáló tini, akik előttem válaszoltak a kérdésedre, most betették a fotódat háttérképnek, és zsepi fölé térdelnek!

22/f.

2011. jún. 18. 14:13
 18/38 A kérdező kommentje:
Persze hogyne... :D Mintha olyan jól néznék ki. Amúgy is csak az arcom van a képen. Nem pont rám fogják csorgatni a nyálukat. Tipikusan az a lány vagyok akit nem vesznek észre. Nem vagyok nagy szám, nem kell azt gondolni.
2011. jún. 18. 14:41
 19/38 anonim ***** válasza:
még nincs meg a bild :S :)
2011. jún. 18. 17:25
 20/38 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak azért írtad ki a kérdét, hogy dicsérjenek. Ez észrevehető a nagy ellenkezésből, amit tanúsítasz "á dehogy, nem is vagyok szép stb". Bár ezt te is tudod, meg szerintem itt mindenki. Nem nagyképűség bevallani, hogy jól nézel ki. Ha hangoztatod, az viszont már az.

21/F

2011. jún. 20. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!