Nincsenek barátaim, még haverjaim sem. Nem tudom mit kellene tennem.5. osztályos korom óta magányos vagyok. Már teljesen felemészt ez az egész. Hogyan szerezhetnék barátokat?
okos+jóképű a legjobb kombináció;)
De remélem hogy minél hamarabb megoldódik a problémád:))
és ha esetleg majd lesz kedved beszélgetni nyugodtan írj:)
Boldog születésnapot.
Ha már rég volt, akkor meg csak úgy minden jót.
Példás a kitartásod. Remélhetőleg változni fog a helyzeted. Nekem is változott. Többször. Váratlanul.
Boldog Születésnapot!
Én igazából nem nagyon tudtam követni a dolgokat,elmesélnéd nekem röviden (ha gondolod) a két év történéseit és azt,hogy hogyan bírtad ki őket?
Nekem soha nem voltak barátaim, se iskolában, se sulin kivül. 17 évig magányos voltam, online "haverjaim" voltak legfeljebb, mivel elég sokat játszottam/játszok online. Aztán 17 évesen megismertem a páromat, aakivel azóta is (3éve) vagyok és élek együtt, és se neki, se nekem nincs senkink, egymáson kívül. (Ő most 30, én 20)
Ezt csak azért meséltem el, hogy szerintem mindenkinek szüksége van legalább egy emberre, akiben feltétel nélkül megbízik. :) és ha adhatók egy tanácsot, próbálj te is találni valakit, mert egyedül nagyon felemésztő, de ezt neked nem kell bemutatni... Remélem neked is sikerül ebből az egyedüllétből kitörni! :)
Ja és még annyit, hogy én is most érettségiztwm, ez ugyanabban remenykedem, mint te, hogy a fősulin majd talán lesznek barátaim. Remélem egy helyre jelentkeztünk ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!