Hogy illeszkedjek be a körbe úgy, hogy ne tekintsenek betolakodónak?
Pardon, lehet hogy rossz helyen tettem fel a kérdést.
Volt egy kedves barátnőm(hívjuk Briginek), viszont az év elején jött egy másik lány, és az a bizonyos régi bnőm teljesen odavolt az újért.
Na most, mivel van még egy ilyen bnőm( ő legyen Zsani), csak abban sokkal több az erkölcs, empátia, türelem a másik fél felé. Zsani egy stréber zseni de én naon szeretem és ő is engem. Csakhogy én elhanyagoltam mikor Brigi hízelegni kezdett nekem.
Zsani is talált egy másik, intelligensebb kört, és most velük van. Ők nagyon kedvesek, és én is szeretnék csatlakozni hozzájuk, és közben " visszahódítani Zsanit".
Zsani szeret még mindig, és nemsoká együtt megyünk táborba.Hogyan csináljam, ezt a visszahódítást, és egyben hogy illeszkedjek bele a klippjükbe? Nem szeretnék pofátlan lenni. Gondolom kedvesség. És még?????
Én egyedül vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!