Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan illeszkedjek be könnyen?

Hogyan illeszkedjek be könnyen?

Figyelt kérdés
Az osztály 90% fiú.
2010. jún. 22. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátkozz a lányokkal a fiúkkal meg ne foglalkozz!
2010. jún. 22. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
légy szerelmes♥, mint én
2010. jún. 22. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem van,hogy a fiúkkal sokkal jobban megértem magam,mint a lányokkal.

legyél spontán,laza és nyitott mindkét oldalra.

2010. jún. 22. 16:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja, én fiú vagyok. Nem az a baj. Csak infoként írtam, hogy az osztály 90% fiú.
2010. jún. 22. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen iskolába mész? Ez segíthet elindulni nekünk.
2010. jún. 22. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
szakközép, nem budapesti de nagy városi informatikai
2010. jún. 22. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Legjobb kezdés ha gólyatáborba elmész, így nem maradsz le a társaság első közös élményeiről, amelyek az egyetlen visszatérő témát fogják jelenteni az első napokban/hetekben és végig a 4 év során jó lesz visszaemékezni rá. Ha gyorsan jó kapcsolatokat akarsz, akkor ez fontos. Egyébként is a gólyatábor ideális alkalom a gátlások levetkőzésére. Persze csak ha jól szervezik....

Egy trükköt ajánlok továbbá: NE viselkedj úgy az új osztálytáraiddal mint ha most látnád őket első alkalommal! Amit nem tudsz (elsőként a nevüket) kérdezd meg persze, de álljál úgy hozzájuk mintha már haverok lennétek. Ahelyett, hogy kifigyelnéd, kitapogatnád mi a közös nevező, inkább csapj bele meredeken, ahogy mondjuk az előző sulidban is viselkedtél és ott bevált, és ha negatív a reakció, akkor változtass. Hidd el ez a leggyorsabb módszer. Néha balul sülhet el, de amit betalál, már nyeregben vagy. (Kb mint a csajozás. Oda kell menni hozzá. Ha nem jön be, lesz másik..)

Ja még továbbá kifejezetten ajánlom, hogy mikor bemutatkoztok, egymásnak, mindent a lehető legjobban véssél a fejedbe amit a másik magáról mond. Legfőképpen a nevét. Hatalmas előnnyel indulsz annak a szemében, akitől csak egyszer kérdezted meg a nevét ahhoz képest, aki már pl harmadszor kérdezi meg hogy "tudom már mondtad, de hogy is hívnak?"... Ha látja rajtad valaki hogy tudod a nevét, megjegyezted mi érdekli mikor csak egyszer említette, akkor ez a valaki azt fogja hinni, hogy fontos a számodra, és ő is rendes igyekszik lenni majd veled!

2010. júl. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!