Túl öntörvényű vok? Tényleg beteges hozzáállás ez?
elterveztem, ha egyedül fogok majd lakni, feltétlenül szükségem lesz 1 külön hálószobára. ha csak 1 ágy fér bele, az sem gond, de ott egyedül akarok aludni.
az ismerőseim, akiknek ezt mondom, mind bolondnak néznek, miért nem akarok majd együtt aludni a barátommal, ha lesz majd(ebben sem vok biztos egyébként, h akarok kapcsolatot).
a másik, h igényt tartanék a péntek, v. a szombat estékre, amikor a barátaimmal találkoznék, és engedném, h ő is menjen a saját haveri körével. de fontos, h legyen egy napom, amikor nem lóg rajtam.
ezt is furának tartják mások.
ja, és egy nap csak egyszer hívhatna, ha nagy baj van, akkor kétszer. egyszerűen utálok telefonálni.
(mondjuk ebben az is közrejátszik, h eddig olyan barátaim voltak, akik folyton telón zaklattak, rámtelepedtek, és nem bírom a "bezártságot". de ez nem jelenti azt, h ne kötődnék v.kihez, ha szeretem).
20/L
ha megtapasztalod az elsöprő szerelmet és szenvedélyt, akkor betegesnek fog tűnni, ha továbbra is mereven kitartasz ezek mellett - addig nem.
az első mondatod után a többi félreérthető volt egyébként.
Ez így egybe "pakk"-ként elég gázul hangzik...
Ha megtalálod azt akit tényleg szeretsz: hívni fogod sokszor... vele szeretnél majd aludni mert úgy átölelheted, veled van, megcsókolhatod, és szeretnéd majd vele tölteni az időt is.
Legalábbis én így voltam vele, az elején, és így 8 év elteltével ugyanígy érzek. :)
Nem azt jelenti, hogy zaklatom telefonon, a nyakán lógok, járunk mi is külön szórakozni, de nekem hiányzik, ha nincs velem :P
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:47
Azt írtad, nem akarod lejjebb adni. 35 éves vagy, és nincs se férjed se élettársad, nekem meg ez a furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!