Szerintetek?! Bocsi. Hosszú. :/
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a problémám, hogy én eléggé érzékeny lány vagyok. Nagyon sok rossz dolog történt velem már az életben. Családi, és magánéleti dolgok is. Magánéleti téren rengeteg csalódás ért, átvertek stb. A helyzet az, hogy lassan 2,5 éve együtt vagyok a barátommal. Ő a mindenem. Sosem csalt meg. Imádjuk egymást, vannak veszekedések.. de azok hol nincsenek?! :) A probléma az, hogy iszonyatosan féltékeny vagyok. Mindenre. Ha egy lánnyal beszélget már kiakadok. Bárki legyen is az. Próbáltam leküzdeni, de egyszerűen nem megy. Arra gondoltam, hogy talán egy pszichológus/pszihiáter segíthetne rajtam. Vagy önbizalom növelésre lenne szükségem? Nem tudom mit tegyek. Teljesen kikészülök már ettől. :/ Légyszi, segítsetek!2011. jún. 14. 18:57
1/5 anonim válasza:
Akkor ez nem igazi szerelem, se semmi! Egy kapcsolat ALAPJA a BIZALOM! Hány éves vagy?
3/5 anonim válasza:
Amúgy egy lélekgyógyász is jó hatással lenne rád, ő majd eldönti szükséged van egy magasabb orvosi kezelésre.
4/5 anonim válasza:
"Imádjuk egymást, vannak veszekedések.. de azok hol nincsenek?! :)"--ezt a mondatod már olyan sokszor hallottam,és nálunk nincsenek.3,5 éve vagyunk együtt és még soha egy vita egy hangos szó nem volt.:)
Na de most rólatok: ha nem adott okot a féltékenységre, neked kell változtatnod, hisz ez hosszú távon meg is ölheti a kapcsolatotokat. Ne akard kisajátítani,ha mással szóba áll,attól még téged szeret. Te nem szoktál más fiúval/férfival beszélgetni-kollega,barát? Mégsem akarsz tőle semmit! Ezen szerintem szakember nem tud változtatni, csak te magad!
5/5 anonim válasza:
Ne hibáztasd magad nem tehetsz róla,de lehet és kell is rajtad segíteni.Van egy-két ajánlatom számodra,írj privát levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!