Néha beparázok. Mit tudok tenni, hogy ne hatalmasadjon el felettem, és hogy elmúljon, hogy tudjam irányítani ezt az érzést?
Értem :S:S Semmi baj, tudom milyen ez, én is megtapasztaltam és nem kívánom senkinek. Habár így belegondolva én sem beszéltem meg senkivel, mint ahogy írtad nem akartál másokat terhelni ezzel na meg az, hogy elég rosszul esett volna, ha hülyének néznek...
Amúgy a metrós volt az első eset? Ha nem akkor pedig mi volt az első esetleg ha tudod miért vagy miből indulhatott ez ki?
Szerintem pánikbeteg vagy.(nem viccelek, komolyan mondom)
Egy pszichológus szerintem tényleg jót tenne.Már csak azért is, mert el tudnád neki mondani az érzéseid/félelmeid.
Szerintem ez nem rossz dolog.
Ha nem akarsz pszichológushoz menni, nekem is kiöntheted a szíved, a félelmeidet, bármit amit akarsz.
Hidd el, ez is már sokat könnyít a lelkeden.Ha akarsz írj privit, holnap válaszolok.
Én 3 éve nem alszok éjszaka.
5 vagy 6-tól alszok max. 10-ig.
(az vagyok aki írta, hogy írj privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!