Miért szégyen a meztelenség?
Figyelt kérdés
Nem arra értem a kérdést, hogy miért nem jár mindenki meztelenül az utcán :D Csak arra, hogy miért olyan szégyenlős a legtöbb ember, hogy még az orvos előtt, vagy tesióra után az öltözőben is gáznak érzi, ha meztelen.
És ti, hogy vagytok ezzel?
2011. jún. 12. 17:12
11/20 anonim válasza:
én azért, mert szégyellem a testem.
12/20 anonim válasza:
hátha az orvos lát, vagy tesiteremben átöltözünk az egyáltalán nem szégyen, fiúk vagyunk...
13/20 Barnabas30 válasza:
A gyalázatos keresztény vallás miatt, amely vallás isten művét selejtnek minősíti! Felülbírálják a saját képzelt istenüket, és azt mondják, hogy amit isten teremtett, az egy undorító, szégyellnivaló valami! A sötétség netovábbja a vallás, amelynek nevében a legszörnyűbb dolgokat tették az "emberek."
14/20 Torpetipi válasza:
Minen szégyen, amit a többiek furcsának találnak. A meztelenség meg furcsa ,mert senki sem járkál meztelenül, mert akkor minden sarkon egy szeretkező párt találnánk.
15/20 anonim válasza:
Az emberiség több mint a fele nem elégedett a külsőjével , a ruhák még valamennyire el takarják vagy kihangsúlyoza a + tulajdonságait, de mesztelenül csak az igazság van ezért nem szeretik szerintem az emberek.
16/20 anonim válasza:
Miért?Szégyen a meztelenség?
Nem mindenkinél.
17/20 anonim válasza:
azért mert az egyház kitalálta, hogy a test bűn, és el kell takarni
18/20 anonim válasza:
azért nem hiszem hogy biológia, és bizony inkább kultúra, mert nem egy nép simán meztelenül járkál, és nem hiszem hogy ettől annyira védtelenek lennének (pl indiánok amazoniában, négerek afrikában, india, van rajtuk egy zsinór - amit ágyékkötőnek neveznek de nem takar semmit, és simán így járkálnak, és sammi bajuk nem lesz tőle)
19/20 Nakedguy válasza:
A meztelenség egyáltalán nem szégyen. Teljesen természetes dolog. Persze kevesen annyira szemérmetlenek és bevállalósak mint én.
20/20 Nakedguy válasza:
A meztelenség NEM szégyen!! A legtermészetesebb s legklasszabb dolog/ érzés!! Csak az emberek jelentős része sajnos nagyon prűd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!