Miért szégyen a meztelenség?
Nem arra értem a kérdést, hogy miért nem jár mindenki meztelenül az utcán :D Csak arra, hogy miért olyan szégyenlős a legtöbb ember, hogy még az orvos előtt, vagy tesióra után az öltözőben is gáznak érzi, ha meztelen.
És ti, hogy vagytok ezzel?
Én a biológiában hiszek, ebből kiindulva pedig valószínűleg a védtelenség miatt. Olyasmi, mint az, hogy például egyesek nem tudnak háton fekve aludni, csak hason vagy összegömbölyödve, vagyis védekezőbb pózban.
Persze van, aki háton fekve alszik, le se sz@rva senkit, és van, aki nudista strandra jár.
17:33 ezt gondold át egy kicsit.
Miért nem takargatják magukat a csecsemők?
Miért mászkálnak fedetlen felsőtesttel a néger törzsek asszonyai?
Sőt: miért járnak teljes testet és arcot eltakarva az iszlám nők?
Ők nem normális emberek? Miért nincs bennük "természetes" szeméremérzet? Avagy miért sokkal szemérmesebbek, mint mi?
Én írtam a keresztény vallást, de talán rossz szót használtam, inkább kultúrt kellett volna. A mi kultúránkban ez így van, de máshol nincs. Nem mondja az óvónéni, hogy öltözz fel kisfiam, nem botránkozik meg az ember azon, hogy az utcán félöltözött embereket lát.
De persze van olyan hely is, ahol ha kinn van a bokád, már egy utolsó r1banc vagy.
Akkor most hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!