Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiváncsi vagy az emberek...

Kiváncsi vagy az emberek véleményére? És megfogadod a kapott tanácsokat?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül csak az itt kapott tanácsokra gondolok!

Hanem az életben úgy összességében.

Mennyire tudnak befolyásolni azzal,ha Neked szilárd véleményed van valamiről,de fél tucat ember az ellenkezőjét állítja!

Van olyan ember egyáltalán,akinek a véleményét mindig kikéred és általában meg is fogadod!

Vagy aki eddig még csak rossz tanáccsal szolgált?

2009. márc. 20. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
atóól függ miben, de nem mindig, viszon sajnos viszonylag "sok idő alatt" rájöttem arra hogy Anyumnak mindig igaza van úgyhogy az ő tanácsát mindig igyekszem megfogadni...
2009. márc. 20. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én igyekszem mások hibájából tanulni :)

Egyébként nagyon érdeklődő vagyok, szeretek beszélgetni az emberekkel, és nem egyszer előfordult már, hogy volt egy elképzelésem valamiről, majd miután jól átbeszéltük a témát, másképpen gondoltam. Általában ha döntés előtt állok, a lehető legtöbb véleményt begyűjtöm, aztán mérlegelek.

2009. márc. 20. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megkérdezem mások véleményét és igyekszek minél több embert megkérdezni. Ennek ellenére mindig a saját fejem után megyek, csak érdekel, hogy a többiek mit szólnak egy-egy kérdéshez.
2009. márc. 21. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, de nem mindig azért, mert tanácstalan vagyok, van, hogy csak érdekel, mások mit hogyan gondolnak, de van saját véleményem vagy tapasztalatom, én nem mindig fogadom meg a kapott tanácsot, mert van, hogy használhatatlan, vagy nem tudom megvalósítani valami okból, vagy eszement baromság.
2009. márc. 21. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a barátaim és a családom véleményére adok, tanácsot meghallgatok bárkitől, és eldöntöm, hogy megfogadom e vagy nem.
2009. márc. 21. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!