Nagyon szőrös vagyok mindenhol? Mit csináljak? 13/L
Egy orvos tollabol, azt hiszem eleg megbizhato forras:
Es am a surubb lesz max. Azert nez ki surubbnek mert az addig piheszorok is szepen megerosodnek.
De komolyan mar, oruljetek h nektek nem erosodik meg meg ha a bajszodat barotvalod is!
Csak tudom mar h amig epillaltam nem volt ilyen aztan ahogy a koli miatt attertem a borotvara megerosodott... Nem veletlenul perkalok ki rengeteg penzt az iples kezelesre, meg az se erdekel h egyesek szerint csak meggyengiti de mar az is jobb mint a semmi.
Még mielőtt mindenki szidná a másik kedves anyukáját, tapasztalatból mondom ezeket:
A mell között ha leborotválnád, ott max. sötétebb lenne a szőr. A has, áll, láb,hónalj, mell, szemöldök között(ahol általánosságban a fiúknak is erősödik borotva nélkül) ott a lányoknak is ha borotválják, vagy ha olyan a genetikája illetve hormon problémája.
A SZŐR ERŐSÖDIK! Csak egy olyan tapasztalat hogy kiskoromba buta voltam, viszont zavart a szemöldököm közötti kis szálak. Borotváltam, fekete szinte lyukacsos volt a bőröm, de ettől eltekintve gyorsabban és fekete erősebb szálak nőttek vissza.
Vagy kéznél: Először nem az a nagyon sötét volt nekem, de viszonylag hosszú, első borotválásnál úgy vettem észre hogy szőke szálakkal van még tele. Oke folytattam: Mostanáig úgy történt hogy egyre jobban erősödött(nem úgy mint a lábon meg máshol) és fekete lett.
Ennyit magamról.
Ha úgy gondolod és nem félsz akkor menj el egy hormon orvoshoz(nem tudom a nevét) ill. nőgyógyászhoz,mert a megnövekedett férfi hormon másra is adhat okot hogy félj...
Ha az nem megy, nem hat akkor hosszabb időn belül a gyakori epilálás vagy gyantázás segít hogy ne legyen erős
A legjobb megoldás ami kevés időn belül, fájdalom nélkül, de sajnos pénzbe, drágán adják a lézeres szőrtelenítést ami sokáig tartós; Akár életed végéig.
Lehet rólam most csúnyákat gondolni, hogy milyen undorító lehetek, de tiszta ápolt vagyok, ezek mellett. és jól takarom a dolgokat!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!